ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κίνδυνος για μη μετάδοση αγώνων

Κίνδυνος για μη μετάδοση αγώνων
INTIME SPORTS

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μην μεταδοθούν τηλεοπτικά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο αγώνας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για το Eurocup, την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Αιτία είναι η απόφαση των τεχνικών να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα από την εταιρεία ABC productions, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων για λογαριασμό των τηλεοπτικών σταθμών που θα τους μεταδώσουν.

Όπως αναφέρει το '' parousiazw.gr'' η Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ), έχει αποστείλει εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, με την οποία την καλεί να καλύψει τα οφειλόμενα, ειδάλλως θα προχωρήσει σε 48ωρη απεργία την Τετάρτη και Πέμπτη.

Παράλληλα, η εταιρεία καλείται να διευκρινίσει έως το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου και τους τρόπους αμοιβής από εδώ και πέρα.

Εάν δεν υπάρξει απάντηση, τότε η ΕΤΙΤΒΕ θα απεργήσει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο που διεξάγονται στη Βόρεια Ελλάδα Τετάρτη και Πέμπτη και οι οποίοι έχει προγραμματισθεί να μεταδοθούν από το OTE Sport.

Οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί είναι: Άρης-Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη-Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς-Πανιώνιος, Αιγινιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός-Νική Βόλου.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει αβεβαιότητα και για την αναμέτρηση στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Άνκαρα για το Eurocup, που έχει προγραμματισθεί να μεταδοθεί από το Novasports το απόγευμα της Τετάρτης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ