ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κέρκυρα - Παναιτωλικός 0-1

Κέρκυρα - Παναιτωλικός 0-1
INTIME SPORTS

Με το ένα πόδι στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ο Παναιτωλικός, που πέρασε με 1-0 από την Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας, χάρη στο γκολ του Γιάννη Πασά στο 60'.

Προβάδισμα για να βρεθεί στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέκτησε ο Παναιτωλικός, που πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την Κέρκυρα, επί της ομώνυμης ομάδας.

Οι Αγρινιώτες, που αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Ζορμπά, πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 60ό λεπτό, με σκόρερ τον Πασά, μετά από μπαλιά του Μελισσά.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις 31 Οκτωβρίου (15:50).

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Διαιτητής: Ντίτσιος

Βοηθοί: Ποντίκης, Καλφόγλου

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (68' Γυφτοκώστας), Γκομέζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεβ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης (68' Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος (74' Αρμένης)

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης (46' Πόι), Κούσας, Μελισσάς (68' Παπουτσογιαννόπουλος), Δάρλας (45'+1 Άσκες), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος

Γκολ: 60' Πασάς

Κίτρινες κάρτες: Ζορμπάς, Γκομέζ, Κόντος / Πασάς

Κόκκινη κάρτα: 45' Ζορμπάς

Ο αγώνας

Πολύ δυνατά μπήκαν στον αγώνα και οι δύο ομάδες, που έχασαν αμφότερες από μία καλή ευκαιρία στο πρώτο πεντάλεπτο. Αρχικά, ο Ναγιάρ δοκίμασε ένα σουτ από πλευράς γηπεδούχων, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κουτσοσπύρος πήρε μία κεφαλιά, με τον Βρονταρά να μπλοκάρει την μπάλα.

Ωστόσο, το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού εξαιρουμένου ενός σουτ του Μπελόν για τους Αγρινιώτες, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη καλή στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες. Πάντως, η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο φινάλε του πρώτου μέρους, αφού ο Παναγιώτης Ζορμπάς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ντίτσιου και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους νησιώτες με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι, που μπήκαν σαφώς πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος και στο 60' ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν από σέντρα του Μελισσά, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Βρονταρά για το 0-1.

Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, καθώς οι "Φαίακες" δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Στεφανάκου, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ