Γ' ΕΘΝΙΚΗ

"Στα αρχ@@@@ μου, να μην ξανασφυρίξω ποτέ"

"Στα αρχ@@@@ μου, να μην ξανασφυρίξω ποτέ"
Ιάλυσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Προοδευτική νίκησε 1-0 με πέναλτι τον Ιάλυσο στο Κορυδαλλό και μετά το ματς ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Γιώργος Κοκκίνης, κατήγγειλε τον διαιτητή Μανιώτη για τη φράση του μετά την απόφαση να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. (VIDEO).

Με την αναμέτρηση της Προοδευτικής απέναντι στον Ιάλυσο, στον Κορυδαλλό, έπεσε η αυλαία στην 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε για τους γηπεδούχους στο 67’ ο Κανελλόπουλος, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ζίζηλας από τον Αρχοντούλη.

Ο παίκτης του Ιάλυσου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αυτή τη φάση. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Διαιτητής ήταν ο Μανιώτης (Ανατ. Αττικής). Μετά το ματς, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Κοκκίνης, κατήγγειλε τον ρέφερι, μεταφέροντας δημόσια όσα είπε, όταν ρωτήθηκε γιατί καταλόγισε το πέναλτι.

Ο Κοκκίνης δήλωσε στην ιστοσελίδα news12.gr: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει. Ειλικρινά, κλέβουν τον ιδρώτα μας. Στη φάση του πέναλτι ρωτάμε τον διαιτητή: «Τι δίνεις;». Και λέει αυτή τη φράση, επί λέξη: «Στα αρχ@@@@ μου να μην σφυρίξω ποτέ». Αν αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε, τι να σας πω... ".

Μετά το υπέρ της 1-0, η ομάδα του Κορυδαλλού έφτασε τους 7 βαθμούς στον 4ο όμιλο, ενώ ο Ιάλυσος έμεινε στους 8.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Ανδράλας): Μπαντίκος, Πέττας (46’ Τσαραούσης), Ξυγκάκης (30’ Μίλκος), Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Θεοδωράκης, Ζελέκου, Αριανούτσος (75’ Διλαβέρης), Μπεσού, Κανελλόπουλος, Πέππας

ΙΑΛΥΣΟΣ (Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Παπασπύρος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Βαλιτζό, Σπάρταλης (6’ Καρπαθάκης), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Αχείμαστος

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο

1. Ερμής Ζωνιανών 19

2. Ιωνικός 18

3. Εργοτέλης 16

4. Ατσαλένιος 15

5. Άγιος Ιερόθεος 15

6. Εθνικός Πειραιά 11

7. Θύελλα Ραφήνας 10

8. Πανθηραϊκός 8

9. ΑΣ Ρόδος 8

10. Ιάλυσος 8

11. Προοδευτική 7

12. ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 7

13. Ηλυσιακός 5

14. Κηφισιάς ΑΕ 5

15. Τριγλία Ραφήνας 5

Photo credits: Action images

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ