Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην εντατική φίλαθλος από επεισόδια στην Κρήτη!

Στην εντατική φίλαθλος από επεισόδια στην Κρήτη!

ΣΟΚ στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής με επεισόδια στις κερκίδες της Νέας Αλικαρνασσού ανάμεσα σε φιλάθλους του Ηροδότου και του Εθνικού. Στην εντατική φίλαθλος των φιλοξενούμενων. Διαβάστε την ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Τραγωδία στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, καθώς συνέβησαν σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες της Νέας Αλικαρνασσού ανάμεσα σε φιλάθλους του Ηροδότου και του Εθνικού Πειραιώς, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας φίλαθλος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο 75′ η αναμέτρηση διακόπηκε από τον διαιτητή και άνθρωποι του Εθνικού απείλησαν πως θα αποχωρήσουν και ενώ το αποτέλεσμα ήταν εκείνη την στιγμή στο 0-0.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού, δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους φίλους του Ηροδότου με τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου και τους παράγοντες να προσπαθούν να βοηθήσουν τους φιλάθλους του Εθνικού, ενώ ο πρόεδρός του ζήτησε να διακοπεί η αναμέτρηση.

Ένας άτυχος φίλαθλος του Εθνικού έπεσε λιπόθυμος στην προσπάθεια του να τους χωρίσει και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία.

Η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη ενός 27χρονου ο οποίο θεωρείται ως ο δράστης της επίθεσης στον 46χρονο.

Το θύμα για πολλά χρόνια υπήρξε οργανωμένος του Εθνικού (ήταν και στις "Πινέζες") ενώ την τελευταία 20ετία ζούσε στα Χανιά.

Βρέθηκε στην Αλικαρνασσό για να δει την αγαπημένη του ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη μέση για να σταματήσει τα επεισόδια και εκεί συνέβη το μοιραίο.

Η ανακοίνωση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Αργότερα το βράδυ της Κυριακής η διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του φιλάθλου. Αναλυτικά:

"Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή".

Στην εντατική φίλαθλος από επεισόδια στην Κρήτη!
Ηρόδοτος Εθνικός INTIME SPORTS
Στην εντατική φίλαθλος από επεισόδια στην Κρήτη!
Ηρόδοτος Εθνικός INTIME SPORTS
Στην εντατική φίλαθλος από επεισόδια στην Κρήτη!
Ηρόδοτος Εθνικός INTIME SPORTS
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ