Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανσερραϊκός - Άρης 2-2

Πανσερραϊκός - Άρης 2-2
INTIME SPORTS

Πανσερραϊκός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης των Σερρών στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Πανσερραϊκός και Άρης στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης των Σερρών στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες μπορεί να προηγήθηκαν, πρώτα ο Άρης και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός αλλά κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με εννέα αλλαγές στην βασική τους ενδεκάδα. Μόνο οι Σιάκκας και Παλιούρας στην βασική ενδεκάδα του Πανσερραϊκού και σε αυτή του Άρη μόνο οι Γκίνο και Λιόλιος σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 6΄με τον Σουνά και τον Παλιούρα να διώχνει σε κόρνερ ενώ στο 10' ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού στο 10΄αρνήθηκε στον Ατματσίδη. Δεν το κατάφερε όμως και στο 16΄όμως τη φορά αυτή ο Ατματσίδης με κεφαλιά του αξιοποίησε την σέντρα του Πόι κάνοντας το 0-1 και πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν στη θύρα 8.

Ο Πανσερραϊκός ωστόσο αντέδρασε και ισοφάρισε στο 25΄σε 1-1 με το ψιλοκρεμαστό πλασέ του Μουτεσίδη αξιοποιώντας ουσιαστικά την πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Άρη. Στο 36΄το σουτ του Ατματσίδη ήταν άστοχο ενώ στο 45΄ ήρθε η ανατροπή για τα «λιοντάρια» που έφθασαν στο 2-1 με την κεφαλιά του Σιάκκα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη και πήγανε με το υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Άρης έψαξε από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου το γκολ της ισοφάρισης. Στο 47 και στο 58΄απείλησε με τα σουτ των Ατματσίδη και Σουνά ενώ στο 63΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Γκόλιας. Άουτ στο 76 πέρασε η μπάλα και από το σουτ του Καπνίδη όπως και η κεφαλιά του Γκίνο από το φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνάς στο 82.

Στο 85΄όμως ο Άρης κέρδισε πέναλτι, το πρώτο του στην φετινή χρονιά, και αποβλήθηκε ο Τριανταφύλλου του Πανσερραϊκού με τον Πόι να ισοφαρίζει στο 86΄ σε 2-2. Στο 90΄όμως ήρθε και η αποβολή για τον Άρη και συγκεκριμένα για τον Σουνά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Κ. Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου (63΄Ρούτσης), Μουτεσίδης (81΄ Καψάλης), Τάντιτς (75΄ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής.

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο (88΄ Ρένια), Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκόλιας (63΄ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Ατματσίδης (66΄ Χιντασέλι), Σουνάς, Πόϊ, Καπνίδης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ