Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλάει για την Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μιλάει για την Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του συλλόγου της Σπάρτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (14/5) παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η Σπάρτη θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στην Football League και το Σάββατο (14/5) η διοίκηση του συλλόγου θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. αλλά και παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αναμένεται μάλιστα να μιλήσει και αυτός με τα θέματα της ατζέντας να περιλαμβάνουν τον απολογισμό της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Σπάρτη, την επόμενη μέρα του συλλόγου αλλά και το γηπεδικό.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Σάββατο 14/5 και ώρα 15:00 στο ξενοδοχείο «Μενελάιον» το ΔΣ της ΑΕ Σπάρτη, παρουσία του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του έργου του τα τελευταία δυο χρόνια αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η διοίκηση θα τοποθετηθεί και στο φλέγον θέμα του γηπέδου μετά τα δεδομένα που προέκυψαν από το την τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ