Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΕΚ - ΑΟ Περιστερίου 8-1

ΑΕΚ - ΑΟ Περιστερίου 8-1
INTIME SPORTS

Με τον Πλατέλλα να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Μπρέσεβιτς, Ντακόλ να σημειώνουν από δύο γκολ η ΑΕΚ συνέτριψε τον Α.Ο. Περιστερίου με 8-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Α.Ο. Περιστερίου.

Η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής έκανε περίπατο κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου υπερισχύοντας με το εμφατικό 8-1. Παράλληλα πήρε ρεβάνς για την πρώτη απώλεια βαθμών που είχε στο πρωτάθλημα στον Α' Γύρο (0-0).

Η "Ένωση" διεύρυνε το αήττητο σερί της (14-2-0), ενώ έκανε το 9/9 στο ΟΑΚΑ.

Αυτή την Κυριακή (16/2) η 25η Super BALL έρχεται με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα στις 21:00.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η "Ένωση" εξέτισε την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της από τα επεισόδια στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Τόμπρος

Βοηθοί: Σκορδίλης, Βλάσης

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (64' Σταθάκης), Κορδέρο (73' Τσέβας), Πόποβιτς, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (73' Γροντής), Ανάκογλου, Πλατέλλας.

Α.Ο. Περιστερίου (Τάπρατζης): Τικταπανίδης (76' Κέμπας), Πλέστης Π. (55' Ηλιάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ., Συράκος (81 Τσαβαλιάς), Μπέλης, Χρόνης.

Κίτρινες κάρτες: - Πλέστης (16')

Γκολ: 8', 11' Μπρέσεβιτς, 26', 54', 75' Πλατέλλας, 38', 73' Ντακόλ, 51' Πόποβιτς - 58' Μπέλης

Ανασκόπηση αγώνα

Η ΑΕΚ με το... καλημέρα έδειξε τις άγριες διαθέσεις της καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7' με κεφαλιά του φορμαρισμένου Μπρέσεβιτς έπειτα από σέντρα του Πεταυράκη.

Ο Κροάτης φορ τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα πλασάροντας εύστοχα τον Τικταπανίδη.

ΑΕΚ - ΑΟ Περιστερίου 8-1
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που προέρχονταν από το... υπερηχητικό 8-0 επί του Μανδραϊκού συνεχίστηκε. Ο "Δικέφαλος" έκλεισε στα καρέ του, τον Α.Ο. Περίστερίου αυξάνοντας στο 26' τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με "δράστη" τον Πλατέλλα.

Ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραία ενέργεια βρήκε τον Ντακόλ, ο οποίος έκανε το κοντρόλ με το κεφάλι και στη συνέχεια με απευθείας σουτ έγραψε το 4-0 (38').

Η ομάδα του Δέλλα όχι μόνο δεν επαναπαύθηκε αλλά συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 51' ο Πόποβιτς μετά από ασίστ του Πλατέλλα έκανε το 5-0, ενώ στο 54' ο τελευταίος πρόσθεσε ακόμη ένα γκολ στο ενεργητικό του (6-0).

ΑΕΚ - ΑΟ Περιστερίου 8-1
INTIME SPORTS

Οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις τους στα καρέ του Βούρα κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 58' με τον με αριστερό σουτ του Μπέλη (6-1).

Στο 67' ο Ντακόλ είχε δοκάρι, όμως πήρε το αίμα του πίσω σκοράροντας στο 73' (7-1) το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου σημειώνοντας στο 75' και όγδοο γκολ με τον Πλατέλλα έπειτα από πάσα του Γροντή (8-1).

Κάπου εκεί ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ΑΕΚ να... αρκείται στα οχτώ γκολ.

Δέλλας: "Το πάθημα μας έγινε μάθημα"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε χαρακτηριστικά:

"Άλλο ένα εύκολο απόγευμα. Το έκαναν εύκολο οι ποδοσφαιριστές και ο αντίπαλος. Το πάθημα μας έγινε μάθημα. Αν στην τελική πάσα ήμασταν πιο προσεκτικοί το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερη διάσταση.

Είτε ένα σκορ τέτοιο είναι το 1-0 μας δίνει τρεις βαθμούς. Κρίμα που έλειπε ο κόσμος σε μία παραγωγική αγωνιστική. Ελπίζουμε όταν επιστρέψει να είμαστε το ίδιο παραγωγικοί για να φύγει ευχαριστημένος. Έφυγε άλλο ένα παιχνίδι από την κατηγορία.

Κάποιες φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές επειδή τελείωσε το παιχνίδι. Σιγά σιγά θα παίρνουν και τα άλλα παιδιά χρόνο. Και να ξεκινούν βασικοί. Τους έχω υποσχεθεί πως θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής.

Μετά το 65′ χάσαμε τη συνοχή μας σαν ομάδα. Υπήρχαν πολλά κενά διαστήματα. Οι παίκτες έχουν αποβάλλει το άγχος της νίκης και θέλουν να δείξουν παραπάνω πράγματα.

Από πολλά άσχημα πράγματα μπορείς να κρίνεις χαρακτήρες και συμπεριφορές. Όπως και στα δύσκολα, έτσι αξιολογώ και στα εύκολα. Συνήθως οι άνθρωποι στα εύκολα αξιολογούνται.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ