Γ' ΕΘΝΙΚΗ

"Κύπελλο ξανά στον... Πηνειό"

"Κύπελλο ξανά στον... Πηνειό"

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Λάρισας, οι Πλιάγκας, Σικαλιάς, Τσεμπερίδης και Μπουσινάκης μιλούν στο Sport24.gr για την... αγχωτική πρόκριση των "βυσσινί" στον τελικό Κυπέλλου της Γ' Εθνικής.

Η Λάρισα έστω και αγχωτικά, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, ήρθε ισόπαλη με τον Αγροτικό Αστέρα με 2-2 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Τέσσερις παίκτες των "βυσσινί" οι οποίοι έπαιξαν στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό μίλησαν στο Sport24.gr για την πρόκριση και τον στόχο που είναι πλέον η κατάκτηση του Κυπέλλου μαζί με αυτή του πρωταθλήματος.

Οι Γιώργος Σικαλιάς, Δημήτρης Πλιάγκας, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης και Περικλής Μπουσινάκης στάθηκαν στην ψυχή που έδειξαν άπαντες ώστε να κυνηγήσουν μέχρι τέλος την πρόκριση αλλά και στο πόσο βαριά είναι η φανέλα της ομάδας της Λάρισας.

Τσεμπερίδης: "Βαριά η φανέλα της ΑΕΛ".

"Σημασία για εμάς έχει η πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε τόσο χαρούμενοι γιατί είμαστε η Λάρισα και τέτοια παιχνίδια όταν προηγείσαι με 0-1 πρέπει να τα διαχειρίζεσαι και πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος μένει και με 10 παίκτες.

Μετά το 2-1 όμως δεν το βάλαμε κάτω και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έστω και στις καθυστερήσεις. Αποδείχτηκε ότι η φανέλα που φοράμε είναι βαριά καθώς η ομάδα έφτασε σε ένα γκολ στο τέλος και ενώ δεν είχε κάνει κάποια σπουδαία ευκαιρία μέχρι τότε. Η ομάδα είχε ψυχή και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Είμαστε η Λάρισα και δεν μας απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όχι επιπόλαιοι όπως στο ματς με τον Αγροτικό και θα πάρουμε το τρόπαιο".

Σικαλιάς: "Το Κύπελλο για τον κόσμο μας"

"Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Λάρισας που μας έχει σταθεί αλλά και τους εαυτούς μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό.

Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε δίκαια αλλά παραλίγο να γίνουμε "αυτόχειρες" αλλά ευτυχώς έστω και στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάμε στον τελικό. Είναι ένα τρόπαιο για μας έστω και σε αυτή τη κατηγορία και σίγουρα σημαίνει πολλά για εμάς.

Δεν το παρατήσαμε το ματς, το πιστέψαμε και μέχρι το 90' προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ ώστε να πάμε στον τελικό και τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε ώστε να πάρουμε και το Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα όπου ακόμα μένουν μερικά σημαντικά παιχνίδια για εμάς".

Μπουσινάκης: "Θέλουμε το Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα"

"Κρατάμε την πρόκριση στον τελικό. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με έντονη εναλλαγή των συναισθημάτων κατά την διάρκεια του. Κοιτάμε τον τελικό και στόχος μας είναι τόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το ματς και οι μεγάλες ομάδες φαίνονται όταν δεν παρατάνε το παιχνίδι και το κυνηγούν μέχρι τέλους. Όπως κάναμε και εμείς. Άλλωστε ένα γκολ μας έδινε την πρόκριση.

Θεωρώ ότι δεν ήταν δίκαιη η αποβολή μου και ήταν αρκετά αυστηρή σε μια φάση που ξεκινάει από φάουλ που γίνεται εις βάρους μου. Ευτυχώς όμως δεν στοίχισε στην ομάδα και όλα πήγαν καλά".

Πλιάγκας: "Με το ίδιο νόμισμα"

"Θέλαμε την πρόκριση στον τελικό πάση θυσία και από την στιγμή που προηγηθήκαμε τα πράγματα φάνηκε ότι θα είναι εύκολα για εμάς. Από δυο κακές στιγμές όμως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Μας έκανε όμως η μπάλα την χάρη στις καθυστερήσεις και όπως δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο παιχνίδι στο τέλος έτσι και τώρα ισοφαρίσαμε. Ουσιαστικά πληρώσαμε με το ίδιο νόμισμα τον Αγροτικό Αστέρα και πήραμε την πρόκριση στον τελικό. Εμείς θέλουμε το Κύπελλο και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το κατακτήσουμε.

Η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να παίζει όλα τα ματς μέχρι το τέλος και από την στιγμή που ένα τέρμα θα μας έδινε την πρόκριση, το κυνηγήσαμε και το βάλαμε".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ