Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κρίσιμες ώρες για τον φίλαθλο του Εθνικού

Κρίσιμες ώρες για τον φίλαθλο του Εθνικού
INTIME SPORTS

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 47χρονος φίλαθλος Εθνικού Πειραιώς, Παναγιώτης Κατσούλης, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν την Κυριακή (14/9) στο γήπεδο της Αλικαρνασού, κατά την διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτος - Εθνικός.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας υπέστη ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον σώσουν.

Σύμφωνα με το cretapost, δεν φέρει κάποιο εξωτερικό τραύμα ή κάποιο μώλωπα, ενώ οι θεράποντες ιατροί τον υπέβαλαν σε τραχειοτομή προκειμένου να φύγει το αίμα. Παράλληλα όμως πρέπει να γίνει και εμβολή και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, επικοινώνησε από τη πρώτη στιγμή με τους γιατρούς για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του 47χρονου, στους οποίους και ανέφερε ότι μόλις κρίνουν ότι πρέπει να γίνει η μεταφορά του στην Αθήνα να τον ενημερώσουν προκειμένου να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του Βενιζέλειου νοσοκομείου

Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Αλίμονο! Η τυφλή βία έκανε δυστυχώς μετά από πολύ καιρό την εμφάνιση της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ανθρώπου 46 ετών, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείου του Ηρακλείου. Ο άτυχος οπαδός του Εθνικού που πήγε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο, βρίσκεται στην ΜΕΘ μετά από βάναυση επίθεση και χτυπήματα που δέχθηκε από αλήτες οι οποίοι του επιτέθηκαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα.

Η ΕΠΟ εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τον τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με αυτόν τον τρόπο και φυσικά ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και το διοικητικό συμβούλιο συμπαρίστανται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού.

Πρέπει όλοι να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος. Ο τραυματισμός του άτυχου ανθρώπου που απλά πήγε στο γήπεδο για να ζήσει τη χαρά του ποδοσφαίρου και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει ποτέ σπίτι του, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει χωρίς σκληρή και βαρύτατη τιμωρία. Το ποδόσφαιρο είναι ζωή κι όχι θάνατος. Και η ΕΠΟ θα το προστατεύσει με κάθε τρόπο».

«Κράτα γερά, αδερφέ»

Οι οργανωμένοι φίλοι του Εθνικού,γνωστοί και ως «Πινέζες», εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν πως αυτό που έχει σημασία αυτή την ώρα να γίνει καλά ο φίλος της ομάδας, ενώ τα βάζουν με τους οπαδούς του Ηρόδοτου και την πολιτεία.

«Τα λόγια αυτές τις ώρες δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και την οργή όλου του κόσμου του Εθνικού. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης του «ψηλού» που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαστε όλοι δίπλα του κι ελπίζουμε να νικήσει, όπως νικούσε όλες τις μάχες μέχρι τώρα στην ζωή του.

Για άλλη μια φορά ζήσαμε τις ίδιες καταστάσεις στα γήπεδα-καφενεία του κάθε χωριού της Ελλάδας. Μαστουρωμένοι χωριάτες σε συνεργασία με τις καφενειακές μπραβοδιοικήσεις να αλωνίζουν ανενόχλητοι από την πολιτεία και να βρωμίζουν το ήδη σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα, βγάλτε ανακοινώσεις με κροκοδείλια δάκρυα και αφορισμούς κι αρχίστε στις τηλεοράσεις ατελείωτες συζητήσεις για το «πρόβλημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Θα επανέλθουμε με νέα αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν. Το μόνο που μας νοιάζει τώρα είναι να τα καταφέρει ο Κωστάρας…

Κράτα γερά αδερφέ!! Παλικάρια σαν κι εσένα δεν φεύγουν έτσι απλά!»

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ