Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενισχύεται με Μακρίδη ο Πανηλειακός

Ενισχύεται με Μακρίδη ο Πανηλειακός

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Νίκου Μακρίδη από την Καλλονή στον Πανηλειακό. Διαβάστε λεπτομέρειες (videos)...

Ο Πανηλειακός σε μία προσπάθεια να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας προχώρησε στον δανεισμό του Νίκου Μακρίδη από την Καλλονή.

Ο 22χρονος επιθετικός είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του συλλόγου από τη Μυτιλήνη, όμως φέτος στην Football League δεν κατάφερε να βρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής.

Προκειμένου, λοιπόν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του η Καλλονή προχώρησε στον δανεισμό του στον Πανηλειακό, ο οποίος έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2.

Ο Μακρίδης αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα (11/01) από τη Μυτιλήνη (20:00) και θα τον παραλάβει άνθρωπος της ομάδας από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ώστε να μεταβούν μαζί στον Πύργο και να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του στον Πανηλειακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μακρίδης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Κυριακή (15/01) στο ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, μία ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του, προτού πάρει μεταγραφή για το Κρανίδι και στη συνέχεια για την Καλλονή, ανεβαίνοντας μαζί της μέχρι τη Football League...

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ