Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης-Θύελλα Φυλώτα 2-0

Άρης-Θύελλα Φυλώτα 2-0
INTIME SPORTS

Με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Μάουρο Πόι ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Θύελλα Φιλώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Μάουρο Πόι ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Θύελλα Φιλώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 11αγωνιστική του 1ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Μάουρο Πόι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Θύελλα Φιλώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 11αγωνιστική του 1ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα στο 34΄ και στο 64΄ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ ενώ στο 78΄ είχε τεράστια ευκαιρία να τριπλασιάσει τα γκολ του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 3΄ ο Άρης απείλησε με την κεφαλιά του Γιαννίτση όπου η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από του δοκάρι του Κοντογουλίδη.Στο 5΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Σιδηρόπουλου ενώ στο 11΄ ο Κοντογουλίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Προβατίδη.

Ο Άρης συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία και απείλησε εκ νέου στο 24΄ με τον Καπνίδη ενώ στο 26΄ ο Κοντογουλίδης απέκρουσε εξ επαφής το σουτ του Παπαδόπουλου.

Στο 31΄ σωτήρια επέμβαση του Κοντογουλίδη στην κεφαλιά του Καπνίδη και στο 35΄ ο Γκίνο ανατράπηκε από τον Μισαηλίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή με το πέναλτι να εκτέλεσε εύστοχα ο Πόι κάνοντας το 1-0 για τον Άρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53΄ η μπάλα από την βολίδα του Λιόλιου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοντογουλίδη, ενώ στο 62΄ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Καπνίδης μετά από ατομική προσπάθεια και το εκτέλεσε εύστοχα ο Πόι κάνοντας το 2-0 στο 64'.

Ο Άρης έφθασε κοντά στο τρίτο γκολ στο 72΄ με τον Φερνάντες αλλά και στο 78΄ με τον Καπνίδη να σεντράρει και τον Μπάμπαρη να στέλνει παρακινδυνευμένα την μπάλα σε κόρνερ προ του Πόι που ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού στο 81' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Άρη να φθάνει στο 2-0 και να σκαρφαλώνει στην 1θέση του 1ομίλου της Γ΄ Εθνικής αφήνοντας πίσω του την Καβάλα που το σημερινό της παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος εξαιτίας των καιρικών συνθηκών δεν διεξήχθη.

ΑΡΗΣ (Κάμπος):Kαρατζιοβαλής (90΄ Μπαϊμάκης), Γκίνο (90΄ Βασιλόπουλος), Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης, Καπνίδης (86΄ Ρένια).

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Παπανώτας): Α. Koντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμηχανίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου (62΄ Βελλίδης), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (54΄ Δ. Κοντογουλίδης), Χαϊτίδης (57΄ Στασινόπουλος), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ