FOOTBALL LEAGUE

Βραδέλης: "Υπάρχει συμβόλαιο με Γιαννίτση"

Βραδέλης: "Υπάρχει συμβόλαιο με Γιαννίτση"
Βραδέλης

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης φέρεται να έχει υπογράψει στην ΑΕ Ζακακίου και ο μάνατζερ Γιάννης Αντωνίου υποστήριξε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της κυπριακής ομάδας και του συναδέλφου του, Στέλιου Βραδέλη. Ο τελευταίος απάντησε στον Αντωνίου ότι "υπάρχει συμβόλαιο εκπροσώπησης με τον παίκτη".

Ο 24χρονος αμυντικός Μιχάλης Γιαννίτσης παίζει εφέτος στον Κισσαμικό, στη Football League. Έως σήμερα έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια και έχει πετύχει 1 γκολ. Η νέα σεζόν θα τον βρει στην Κύπρο, στην ΑΕ Ζακακίου, οι άνθρωποι της οποίας υποστηρίζουν ότι τον έχουν "κλείσει".

Ο μάνατζερ Γιάννης Αντωνίου ανέφερε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της ΑΕ Ζακακίου και του προπονητή της Νικόλα Μαρτίδη, "για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία θίγουν και την ΠΑΕ Κισσαμικός, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Γιαννίτσης μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2016". Μάλιστα κατήγγειλε ότι από τον ατζέντη Στέλιο Βραδέλη (φωτ.), "που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί πλέον τον παίκτη", δέχτηκε ο ίδιος και ο συνεργάτης του Λάμπρος Σκόρδας, ύβρεις και απειλές και πως τον λόγο πλέον έχουν τα δικαστήρια.

Βραδέλης: "Υπάρχει συμβόλαιο με Γιαννίτση"

(Ο Θεσσαλονικιός αμυντικός του Κισσαμικού, Μιχάλης Γιαννίτσης)

Ο Βραδέλης απάντησε στον Αντωνίου και κατέστησε σαφές ότι υπάρχει συμβόλαιο εκπροσώπησης με τον Γιαννίτση, το οποίο είναι κατατεθημένο στην ΕΠΟ. Η δήλωση του διαμεσολαβητή μεταγραφών Στέλιου Βραδέλη στο flnews έχει ως εξής: "Ο ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Γιαννίτσης έχει υπογράψει επίσημο συμβόλαιο εκπροσώπησης πριν από ένα μήνα το οποίο έχει κατατεθεί στην αρμόδια Ομοσπονδία. Αυτό, άλλωστε, είθισται όταν διαμεσολαβητές είναι νόμιμοι και όχι στα λόγια. Με τον κύριο Σκόρδα δεν υπήρξε καμία επικοινωνία. Όσον αφορά αν δέχτηκε ύβρεις και απειλές ο κύριος Αντωνίου, καλό είναι να μην μπερδεύει την εισερχόμενη με την εξερχόμενη κλήση.

Ως νόμιμος διαμεσολαβητής μεταγραφών με δεκάδες ποδοσφαιριστές σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού ενημερώνω ότι, σε περίπτωση που το αγνοεί, ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να επιλέξει την επόμενή του ομάδα έως και έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Συνεπώς, το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Κισσαμικός ως τις 30/06/2016, με την οποία, επίσης, έχω στενή συνεργασία τα τρία τελευταία χρόνια, δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα στην ομάδα. Για το πού θα επιλέξει, επίσης, να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής, είναι θέμα επιλογής του από τη στιγμή που του δίνεται από τη νομοθεσία αυτή η δικαιοδοσία".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ