FOOTBALL LEAGUE

Τούμπα και μυθικές ατάκες από Δέλλα - Ελευθερόπουλο

Τούμπα και μυθικές ατάκες από Δέλλα - Ελευθερόπουλο

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έπεσε κάτω από την καρέκλα του την ώρα της συνέντευξης Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κορυφαίες ατάκες από Ελέ και Δέλλα.

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς με πολλές φάσεις. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Δέλλας και Ελευθερόπουλος κάθισαν για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Τα όσα ακολούθησαν είναι... κορυφαία! Ο "Ελε" στην προσπάθεια του να κάτσει στην καρέκλα έπεσε κάτω, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με απίστευτο χιούμορ.

"Γι αυτό μου είπες να κάτσω εδώ ε;", είπε στον κολλητό του Τραϊανό Δέλλα, που γέλασε. Ακούστε τις "μυθικές" ατάκες των δυο ανδρών.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ελευθερόπουλος έκανε αναφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και στάθηκε στον γυμναστή Γκιόκα, για τον οποίο σχολίασε: ''Θέλω να ευχαριστήσω τον γυμναστή που συνεργαστήκαμε τους τελευταίους πέντε μήνες, τον Γιάννη Γκιόκα. Το παιδί εγκαταλείπει γιατί δεν αντέχει άλλο. Η πείνα έχει τα συμπτώματα του φασισμού, δεν μπορείς να κάνεις διάλογο και δεν είχε νόημα να τον μεταπείσω''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ