FOOTBALL LEAGUE

Θέλει συνάντηση με την Super League

Θέλει συνάντηση με την Super League
INTIME SPORTS

Η Football League αποφάσισε να ορίσει πενταμελής επιτροπή η οποία θα συναντηθεί με τη Super League για την εξεύρεση λύσης για το θέμα του υποβιβασμού.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (31/1) το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League με θέμα τον ορισμό αναπληρωματικού εκπροσώπου-διαιτητή που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη (4/2).

Αυτό που προέκυψε στο Δ.Σ. είναι ότι ορίστηκε πενταμελής επιτροπή προκειμένου να συναντηθεί με την Super League για την εξεύρεση λύσης πριν το δικαστήριο.

Την επιτροπή αποτελούν οι Καλογιάννης, Πάτσης, Παπαδόπουλος, Καλαποτλής και Αβραντίνης και εκτός απροόπτου η συνάντηση με την Super League θα γίνει την Δευτέρα (3/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό πενταμελούς Επιτροπής που θα προτείνει στη SUPER LEAGUE συνάντηση με αντικείμενο εξεύρεσης εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς που έχει προκύψει μετά την αίτηση της ΕΠΟ προς το Τακτικό Διαιτητικό της Δικαστήριο, με θέμα τον υποβιβασμό 3 ή 2 ομάδων από τη SUPER LEAGUE στη FOOTBALL LEAGUE".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ