FOOTBALL LEAGUE

Τελικός ανόδου στο Πανθεσσαλικό

Τελικός ανόδου στο Πανθεσσαλικό
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός θα παίξουν τους κόπους τους σε μια χρονιά διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο για την Superleague.

Ολοκληρώνεται η διαδικασία των πλέι οφ στην Football League. Στο γκραν φινάλε ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Παναιτωλικό για μία θέση στην Superleague.

O Oλυμπιακός χρειάζεται μόνο νίκη για να προσπεράσει στο νήμα τον Παναιτωλικό που βολεύεται και με την ισοπαλία. Στον άλλον αγώνα ο Ηρακλής υποδέχεται τη Νίκη Βόλου που θα αναμετρηθούν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Βαζάκας, αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς θα απουσιάσουν οι κεντρικοί αμυντικοί Κωστούλας και Γκότοβος και ο αριστερός μπακ Γουσούλης.

Επίσης, ο αριστερό μπακ Κατσιαρός και ο δεξιός μπακ Καρράς προέρχονται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Νοκ άουτ έχουν τεθεί επίσης οι Τσιάτσιος και Καπετάνος ενώ ο Μάριο Μπρέσκα, ξεκαθάρισε ότι θα παίξει παρότι αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα τραυματισμού.

Στον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους παίκτες του να μην παίξουν παθητικά για την ισοπαλία καθώς αυτό μπορεί να τους γυρίσει μπούμεραγκ.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού πιστεύει ότι το άγχος και οι απουσίες στην άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ματς.

Ωστόσο, και ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει απουσίες αφού θα λείψουν οι Σίσιτς, Τζούνιορ, Φαβάλι και ο αρχισκόρερ Μπόγιοβιτς. Επίσης, θα απουσιάζουν οι αριστεροί μπακ Γκόλιας, Δάρλας και ο κεντρικός αμυντικός Ιωάννου. Αντίθετα, εξέτισε την ποινή του Μελισσάς και υπολογίζεται.

Το σημερινό ματς θα είναι το 15ο που θα δώσουν οι δύο ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια. Στα προηγούμενα 14 ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πέντε νίκες, ο Παναιτωλικός τέσσερις και πέντε αναμετρήσεις έληξαν χωρίς νικητή.

Όσον αφορά τον Σίσιτς ο παίκτης πρέπει να αποτελεί παρελθόν αφού οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου δεν είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά και την συμπεριφορά του.

Όσον αφορά τα εισιτήρια μέχρι χθες (18/6) είχαν διατεθεί 9.000 και σήμερα (19/6) αναμένεται να εξαντληθούν και τα 14.000 εισιτήρια.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ