FOOTBALL LEAGUE

Συνεδριάζει για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Ηρακλή

Συνεδριάζει για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Ηρακλή
INTIME SPORTS

Μετά την Super League σειρά παίρνει η Football League για να συνεδριάσει την Πέμπτη (30/8) για το θέμα με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή

Μετά την Super League η οποία συνεδρίασε την Τρίτη (28/8) για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή σειρά παίρνει και η Football League.

Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερη κατηγορίας θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη (30/8) προκειμένου να δει τι ακριβώς θα γίνει με τις τρεις ομάδες και αν θα συμπεριληφθούν στην φετινή Football League.

Να θυμίσουμε πως η αρχική πρόταση της Football League, ήταν να δεχθεί τις τρεις ομάδες με την προϋπόθεση να προβιβαστούν πέντε στην Super League και τρεις να υποβιβαστούν ώστε να γίνει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από την σεζόν 2013-14.

Αυτή η πρόταση απορρίφθηκε από την διοργανώτρια αρχή της μεγάλης κατηγορίας που αντιπρότεινε να ανέβουν τέσσερις ομάδες να υποβιβαστούν δύο και να γίνει αναδιάρθρωση υπό όρους.

Αυτοί οι όροι είναι να αυξηθούν τα χρήματα (εγγράφως) από τον ΟΠΑΠ και την Πολιτεία, αλλά να δεχθεί και η NOVA ένα πρωτάθλημα 34αρων αγωνιστικών χωρίς play off.

Έτσι μετά τις αποφάσεις τις Super League η Football League συνεδριάζει και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα αποφασίσουν για τις τρεις ομάδες.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

" Πραγματοποιείται, την Πέμπτη 30-8-2012 και ώρα 13:00, συνεδρίαση της από 17-8-2012 διακοπείσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

Απόφαση σχετ. με το από 7-8-2012 έγγραφο της ΕΠΟ με αριθμ. Πρωτ. 23253/2012 , που αφορά τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ