FOOTBALL LEAGUE

"Σκόνταψε" ο Απόλλων, 1-1 με τον Πανσερραϊκό

"Σκόνταψε" ο Απόλλων, 1-1 με τον Πανσερραϊκό
Απόλλων, Πανσερραϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλων δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού, με τον οποίο έμεινε στο 1-1 στη Ριζούπολη. Δεύτερο σερί ματς στην Πάτρα που η Παναχαϊκή χάνει στο 90'. Ισοπαλίες σε Ελευσίνα και Αίγιο.

Ο Πανσερραϊκός άντεξε στη Ριζούπολη και έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα. Τα "λιοντάρια" προηγήθηκαν, με τους "κυανόλευκους" να ισοφαρίζουν, αλλά μέχρι εκεί. Η Καλλιθέα μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-0) στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής.

Η Λαμία έσωσε την παρτίδα στο φινάλε, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 τον Πανελευσινιακό. Ο ΑΟΧ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 64', αλλά κατόρθωσε να κρατήσει και να αποσπάσει τον βαθμό (1-1) εκτός έδρας απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Μεγάλη νίκη για τον Κισσαμικό στη δύσκολη έδρα της Καρδίτσας. Η ομάδα του Καστελλίου επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης. Υπενθυμίζεται ότι τα Τρίκαλα πήραν στα χαρτιά το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1

Σθεναρή αντίσταση από τον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη. Τα "λιοντάρια" αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με τον Απόλλωνα και δεν επέτρεψαν στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" να μειώσουν στο -1 την ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι, στο τελευταίο ματς του Παύλου Δημητρίου στον πάγκο, άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Φουρτάδο στο 3', αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 38' με σουτ του Παρπέξ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πίεσε για την ανατροπή, αλλά ο Ανδρούτσος κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης (80' Ψιάνος), Δεληζήσης, Γκότοβος (46' Γκότοβος), Κονέ, Παρπέξ (55' Καμαρά), Φατιόν, Στεργίδης, Βάντερσον, Τζιώρας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Καψάλης (82' Κιόσε), Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Ολίσε, Προβατίδης (46' Παπατζίκος), Παπαστεργίου, Τριανταφυλλάκος (76' Τσιμίκας), Φουρτάδο.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Πετρίδης (Χίου)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-1

Όπως ακριβώς με τον Αχαρναϊκό στο προηγούμενο εντός έδρας ματς την... πάτησε ο Πανελευσινιακός. Παρότι προηγήθηκε κόντρα στη Λαμία, εντέλει ισοφαρίστηκε σε 1-1 και δεν κατέκτησε το τρίποντο. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής άνοιξε το σκορ στο 41' με τον Γιαννιτσάνη.

"Σκόνταψε" ο Απόλλων, 1-1 με τον Πανσερραϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεπέρασε Παπαργυρίου και Ζουλιώτη και από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα τον Πίτκα. Η ισοφάριση για την ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε στο 80', με ένα φοβερό μονοκόμματο γυριστό σουτ του Πίντο, ο οποίος μάλιστα είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος):Μανιάτης, Βαλιτζό (52' Κακαράς), Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κυζιρίδης (68' Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (84' Τόμτσουκ).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός):Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Σιλιγαρδάκης, Καραλής (46' Νατσιόπουλος), Καραγιάννης, Λεάντρο, Ντάσιος, Μπαλού (46' Θέος), Νεόφυτος, Τζόκιτς (64' Πίντο).

Διαιτητής: Μπερτάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Μανούρας (Τρικάλων)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-1

Πάλι λειψή έπαιξε η Παναχαϊκή. Με μόλις 16 παίκτες στην αποστολή, αφού τα δελτία των νεοαποκτηθέντων δεν είχαν βγει. Και υπέστη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα με τον ίδιο τρόπο. Με γκολ στο 90'. Ο Φράγκος με σουτ νίκησε τον Στρέζο, αν και οι Αχαιοί διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Η Καλλιθέα άξιζε τη νίκη αφού ο Γκίνη στο 13' είχε δοκάρι, στο 44' ο Τσίπρας αστόχησε σε κενή εστία και στο 69' οι Τσίπρας, Μπέλης σπατάλησαν μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουν.

"Σκόνταψε" ο Απόλλων, 1-1 με τον Πανσερραϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης (90'+2' Ρουμπάτος), Χαρτσιάς (81' Παπανικολάου), Ρόκας (70' Μητρόπουλος), Πέδρο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Μπούζας (78' Φαρία), Τσώνης, Τζάκσον (65' Μπέλης), Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Φράγκος, Τσίπρας (86' Σμυρλής).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΧΑΝΙΑ 1-1

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Παναιγιάλειο κόντρα στον ΑΟΧ. Στο 14' έπειτα από άστοχη έξοδο του Πρίφτη, ο Φωτιάς με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Μέχρι το 45' χάθηκαν δύο καλές στιγμές για το 2-0, αλλά Φωτιάς και Μπουρλάκης δεν βρήκαν στόχο. Στο δεύτερο μέρος τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά και η πίεση απέδωσε καρπούς στο 62'. Ο Γκέσιος μετά από κόρνερ του Μασάδο έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε. Ο πανηγυρισμός του τού κόστισε, αφού αποβλήθηκε από το ματς και οι Κητικοί έπρεπε να παίξουν από το 64' με αριθμητικό μειονέκτημα. Άντεξαν ωστόσο και τσίμπησαν βαθμό.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ(Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας (83' Γκουτσίδης), Λινάρδος (72' Γκούφας), Ζουνίνιο, Μπουρλάκης (86' Μαυρόπουλος), Σκαρτσίλας

ΑΟ ΧΑΝΙΑ(Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (37' Τσούτσης), Ρίκκα, Μασάδο, Νάκας (70' Μπριλάκης), Δεινόπαπας (82' Χατζηλιάδης), Γκέσιος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-1

Ιδανικά έκλεισε τον πρώτο γύρο στη Football League ο Κισσαμικός. Με το αγαπημένο του 1-0 η ομάδα του Καστελλίου άλωσε την Καρδίτσα, επικρατώντας 1-0 της Καρδίτσας. Στο 39' ο Τσικουδάκης σέντραρε στον Βαττή, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης με κυριότερη ευκαιρία αυτή του Κισκαμπάνη στο 76’.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Στάμος (66’ Μαυριάς), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Σκαθαρούδης (57’ Πιτταράς), Υφαντής (46’ Τσούκαλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μούτσα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Μάνιας (70’ Ποσίνκοβιτς), Σελινιωτάκης, Γιαννίτσης, Βαττής, Σαπαλίδης, Σταθάκης (81’ Τζημογιάννης), Ενγκουέμ, Τσικουδάκης (60’ Μάντζης).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

ΑΕΛ - Αχαρναϊκός 2-0 (26’ Μπόγιοβιτς, 67’ Λαμπρόπουλος)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Πανελευσινιακός - Λαμία 1-1 (41' Γιαννιτσάνης - 80' Πίντο)

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 0-1 (90' Φράγκος)

Παναιγιάλειος - ΑΟ Χανιά 1-1 (14' Φωτιάς - 62' Γκέσιος)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Κισσαμικός 0-1 (39' Βαττής)

ΑΟ Τρίκαλα - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Απόλλων Σμύρνης - Πανσερραϊκός 1-1 (3' Φουρτάδο - 38' Παρπέξ)

Εργοτέλης - Ζάκυνθος ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα - Αγροτικός Αστέρας (18.00)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 38

2. Απόλλων 35

...................................................

3. Κέρκυρα 33

4. Τρίκαλα 31

5. Καλλιθέα 27

6. Κισσαμικός 25

7. Λαμία 24

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 22

9. Αχαρναϊκός 21

10. Παναιγιάλειος 20

11. Εργοτέλης 19

12. Ολυμπιακός Βόλου 19

13. ΑΟΧ 18

14. Αγροτικός 18

..................................................

15. Πανσερραϊκός 18

16. Παναχαϊκή 17

17. Ζάκυνθος 16

18. Πανελευσινιακός 14

Η 18η αγωνιστική

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Ζάκυνθος – Απόλλων Σμύρνης (OTE TV)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Παναχαϊκή – Πανελευσινιακός

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος

Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας

Κισσαμικός – ΑΟ Τρίκαλα

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός

ΑΟ Χανιά – Εργοτέλης 3-0 α.α.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Καλλιθέα - Κέρκυρα (OTE TV)

Λαμία – ΑΕΛ (OTE TV)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ