FOOTBALL LEAGUE

Στα χαρτιά ο ΑΟΤ το ματς με Ολυμπιακό Βόλου

Στα χαρτιά ο ΑΟΤ το ματς με Ολυμπιακό Βόλου
Τρίκαλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα Τρίκαλα πήραν στα χαρτιά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 17η αγωνιστική της Football League, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν προσήλθαν στο δημοτικό στάδιο. Τι προβλέπει ο ΚΑΠ.

Ξεκούραστο τρίποντο για τα Τρίκαλα, όπως άλλωστε αναμενόταν. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν προσήλθε στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Football League, με αποτέλεσμα ο ΑΟΤ να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Ο διαιτητής Γκάμαρης έκλεισε το φύλλο αγώνα και ανέφερε πως οι φιλοξενούμενοι δεν παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ενώ ο ίδιος περίμενε δέκα λεπτά.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου: "Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα, χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες ευρώ έως σαράντα χιλιάδες ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος".

Έτσι, τα Τρίκαλα πάνε στους 31 βαθμούς με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Δείτε τι ακριβώς έγραψε ο παρατηρητής Παππάς:

Στα χαρτιά ο ΑΟΤ το ματς με Ολυμπιακό Βόλου
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ