FOOTBALL LEAGUE

Στα play off η ΑΕΛ, υποβιβάστηκε η Καλαμαριά

Στα play off η ΑΕΛ, υποβιβάστηκε η Καλαμαριά
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τον Ηρακλή σε επεισοδιακό ματς στο Καυτανζόγλειο και μπήκε στα play off, αφήνοντας εκτός τη Λαμία. Υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική ο Απόλλων Καλαμαριάς. Δείτε το χαμένο πέναλτι που έστειλε την ΑΕΛ στα play off (VIDEO)

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΛ 0 - 1

Πανηγυρικά στα Play off της Football League η ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και πήρε αυτή το εισιτήριο για το μίνι πρωτάθλημα! Οι θεσσαλοί ήθελαν μόνο νίκη, γιατί και με ισοπαλία στα play off θα έμπαινε η Λαμία.

Στο 83' ύστερα από κούρσα του Ν' Γκεσάν ο Γιάντσης έπιασε κεφαλιά ψαράκι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον! Ενώ οι ''βυσσινί'' κρατούσαν στα χέρια τους το υπερπολύτιμο σκορ, στο 90'+5' ο διαιτητής Αντωνίου καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή στο 90'+5' για ανατροπή στον Πασά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Δεληζήσης. Ακολούθησε ένας χαμός, με τους παίκτες της ΑΕΛ να παίρνουν εντολή να αποσυρθούν.

Στα play off η ΑΕΛ, υποβιβάστηκε η Καλαμαριά
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής έφυγε για τα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν άγνωστοι και ύστερα από περίπου δέκα λεπτά που ηρέμησε η κατάσταση,. ο Περόνε επιχείρησε να εκτελέσει το πέναλτι. Στο 90'+15 ο Αποστολίδης μπλόκαρε το α λα Πανένκα χτύπημα και η ΑΕΛ μπήκε ως τρίτη στα play off. Αρχικά οι οπαδοί του Ηρακλή αποδοκίμασαν τον επιθετικό της ομάδας τους, ο ίδιος έβαλε τα κλάματα και ακολούθως χειροκροτήθηκε.

Το χαμένο πέναλτι του Περόνε:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης (88' Τσιλιανίδης), Λουκίνας (60' Περόνε), Πασάς, Σιατραβάνης (64' Τσιλιγκίρης), Ρομάνο.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας (82' Γιάντσης), Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο (51' Ν' Γκεσάν), Σερζίνιο (77' Ελιομάρ), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δόσης (Αθηνών), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0 - 2

Στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν ο Απόλλων 1926, που έχασε με 2-0 στην έδρα του στο κομβικό ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου κατέκτησε το ''διπλό'', που τη βοήθησε να μείνει στη Football League. Οι Πόντιοι δεν ωφελήθηκαν από το αποτέλεσμα του αγώνα του Τυρνάβου με τον Εθνικό Σερρών και ως εκ τούτου υποβιβάστηκαν. Το 0-1 έκανε ο Βελλίνης με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το 0-2 ο Βαγγελόπουλος στο 65' με αυτογκόλ. Ο Καραντασιάδης έκανε την κούρσα από την δεξιά πλευρά, προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στο πέναλτι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του αμυντικού του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης (66' Δήμου), Καράμπελας (61' Κωστούλας), Φιγκερόα, Τσούτσης, Αναστασίου (53' Καπετάνος).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης):Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης (86' Μίλιτς), Καρακατσάνης, Βελλίνης (65' Καθάριος), Πάτο (79' Παλάσκας), Στεφανίδης.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Ζημισόπουλος (Πειραιά), Νταλούκας (Τρικάλων)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ 4 - 0

Στα play off η ΑΕΛ, υποβιβάστηκε η Καλαμαριά
INTIME SPORTS

Άνετο 4-0 για τον Αιγινιακό στην έδρα του με τον υποβιβασμένο Φωκικό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας δίχως να φορτσάρειιδιαίτερα πήρε το τρίποντο και θα μπει στα play out με έναν βαθμό. Το 1-0 έκανε στο 18' με συρτό σουτ ο Πολύζος και το 2-0 στο 40' ο Καζάκης με πλασέ. Στο 41' ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι για την ομάδα της Άμφισσας, αλλά ο Τόλιος απέκρουσε την εκτέλεση του παίκτη του Φωκικού.

Στο 82' ο Ίτσιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με πλασέ αφού πήρε το ριμπάουντ στο στο σουτ του Ζούρκου, ενώ το 4-0 πραγματοποίησε ο Κυνηγόπουλος με πλασέ στο 85'.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης):Τόλιος, Αχαλινόπουλος Κωνστ., Μπερτέν, Λιόλιος, Μπονίγια, Ζούρκος, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Καζάκης (57' Αντρέ), Πόποβιτς (86' Δεμιρτζόγλου), Γουέλκαμ (75 'Ιτσιος).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας):Αμουτζάκης (22' Δημητρίου), Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος (70' Πρίφτης), Ευαγγελιδάκης, Χαλιώτης, Πολυχρονάκης, Μεγάλος (46' Ντάφλας), Ντούνης, Κασνέτσης, Χαντάκιας.

Διαιτητής:Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί:Κωτούλας (Σερρών), Χατζηνάκος (Δράμας)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 2 - 0

Καρδιοχτύπησε αλλά πέτυχε το σκοπό του ο Τύρναβος. Οι Θεσσαλοί νίκησαν με 2-0 τον υποβιβασμένο Εθνικό Σερρών και απέφυγαν τον απευθείας υποβιβασμό. Στο 24' οι γηπεδούχοι του Απόστολου Χαραλαμπίδη έχασαν πέναλτι, με τον Κυριάκο. Στο 67' αποβλήθηκε ο Γούπος των γηπεδούχων και η λύτρωση για τον Τύρναβο, που ήθελε νίκη για να μείνει στην κατηγορία, ήρθε στο 83'. Ο Λαμπρόπουλος με δυνατό σουτ μετά από φάση διαρκείας έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 90'+4' με τον Αλεξίου, που έσπρωξε στα δίχτυα της εστίας του Κραβαρίτη, ύστερα από σέντρα του Μιλουτίνοβιτς και πρώτη επαφή του Ποκόνγκ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης):Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Στεργιανός, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (46' Ποκόνγκ), Γεωργίου, Γκούρτσας (65' Αλεξίου), Χαλούλος (52' Όττα).

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου):Γούπος, Αγγελίδης (87' Κωφοκώτσιος), Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Ανδρέου (67' Κραβαρίτης), Κρεββατάς, Δούμτσιος (80' Νικολίτσας), Ελευθεριάδης, Τσιλούλης.

Διαιτητής:Ζαραβίνος (Αθηνών)

Βοηθοί:Φωτόπουλος (Αθηνών), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2 - 1

Ως πρώτη μπαίνει στα play out η Ζάκυνθος. Με έξι βαθμούς θα εκκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα η ομάδα των Επτανήσων, η οποία επικράτησε με 2-1 του Πιερικού, ο οποίος θα επιδιώξει και αυτός να μείνει στη Football League μέσα από μπαράζ. Το 1-0 έγινε στο 38', όταν ο Πιτταράς σούταρε, ο Καραογλανίδης απομάκρυνε, αλλά ο Κρισμάρεβιτς που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε με πλασέ. Οι Κατερινιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 71' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυστακίδη, αλλά στο 82' οι νησιώτες έκαναν το 2-1, με πλασέ προ κενής εστίας του Πλαβούκου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κριτστμάρεβιτς, Παπαδημητρίου (71' Βυθούλκας), Τσόπελας, Πλαβούκος, Πιτταράς (86' Κυριακίδης), Αποστόλου, Καμπούρης (75' Ευθυμιάδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Καραογλανίδης, Καρατάσιος (85' Παλιάτσιος), Μπουζούκης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Γιαννόπουλος (34' Χατζόγλου), Μπαξεβάνος, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Τσιάρας, Σταματής.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Σιδέρης (Αχαΐας), Ντάλλας (Αθηνών)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2 - 0

Στα play off η ΑΕΛ, υποβιβάστηκε η Καλαμαριά
INTIME SPORTS

Χωρίς βαθμό μπαίνει στα play off ο Ολυμπιακός Βόλου, που γνώρισε την ήττα με 2-0 στην Καρδίτσα. Η Αναγέννηση ήταν περισσότερο προσεκτική στην τελική προσπάθεια και κατέκτησε το τρίποντο. Στο 9' ο Τζέκος με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 89' ο Βουτσιάς βρήκε δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Βολιώτες είχαν δοκάρι με τον Μπεριάν στο 54'.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Φωτιάς, Δημόπουλος (29' λ. τρ. Σκόνδρας, Κουλίδης, Βουτσιάς, Σαϊν(65' Μαυριάς), Τζέκος (80' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Πέεφ

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Καρράς, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Ιντζίδης, Μακρυδημήτρης (85' Σκοπελίτης), Ρόκας (65' Νικολιάς), Μπιτάνγκ, Κυζυρίδης, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 26Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1ος όμιλος

Σάββατο 4 Απριλίου (15:00)

Αχαρναϊκός - Παναχαϊκή 4-2 (24', 85' Ταμπάκης, 48', 51' Γέσιτς - 79', 90'+1' Μαρουκάκης)

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0 (10', 48' Κρισάντους, 90' Ζόριτς)

ΑΟΧ - Επισκοπή 2-0 (8', 76' Κρητικός)

Φωστήρας - Παναιγιάλειος 0-3 (9' Μίλιεβιτς, 20', 63' Τζημογιάννης)

Ερμιονίδα - Απόλλων 1-0 (62' Παβίσεβιτς)

Πανηλειακός - Καλλιθέα 0-3 (α.α.)

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχν.

2oς όμιλος

Κυριακή 5 Απριλίου (15.00)

Απόλλων 1926 - Αγροτικός Αστ. 0-2 (56' Βελλίνης - 65' αυτ. Βαγγελόπουλος)

Αιγινιακός - Φωκικός 4-0 (18' Πολύζος, 40' Καζάκης, 82' Ίτσιος, 85' Κυνηγόπουλος)

Ηρακλής - ΑΕΛ 0-1 (83' Γιάντσης)

Τύρναβος - Εθν. Σερρών 2-0 (83' Λαμπρόπουλος, 90'+ 4' Αλεξίου)

Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1 (38' Κρισμάρεβιτς, 82' Πλαβούκος - 71' Μυστακίδης)

Αν. Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β. 2-0 (10' Τζέκος, 89' Βουτσιάς)

Ρεπό: Λαμία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος όμιλος:

1. ΑΕΚ 65

2. Παναχαϊκή 46

3. Απόλλων 45

.........................................

4. Χανιά 42

.........................................

5. Ερμιονίδα 41

6. Παναιγιάλειος 40

7. Αχαρναϊκός 35

8. Καλλιθέα 33

9. Επισκοπή 26

10. Ηρακλής Ψαχνών 23

.........................................

11. Άλιμος 21

12. Φωστήρας 15

13. Πανηλειακός 1

2ος όμιλος

1. Ηρακλής 57

2. Ολυμπιακός Βόλου 45

3. ΑΕΛ 45

.........................................

4. Λαμία 43

.........................................

5. Ζάκυνθος 39

6. Αν. Καρδίτσας 32

7. Αιγινιακός 30

8. Πιερικός 30

9. Αγροτικός Αστέρας 29

10. Τύρναβος 29

.........................................

11. Απόλλων 1926 26

12. Εθν. Σερρών 15

13. Φωκικός 12

** Οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στα πλέι οφ. Θα σχηματιστεί νέο μίνι πρωτάθλημα έξι ομάδων, όπου οι δύο πρώτοι θα ανέβουν στη Superleague.

*** Οι τρεις τελευταίοι κάθε ομίλου παίρνουν την άγουσα για την Γ' Εθνική.

**** Ο 5ος έως τον 10ο κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ. Οι έξι δηλαδή από τον 1ο όμιλο και οι 6 από τον 2ο θα τεθούν αντιμέτωποι όχι στο ίδιο νέο πρωτάθλημα. Ξεχωριστά οι ομάδες του Νότου και ξεχωριστά αυτές του Βορρά. Οι τρεις τελευταίοι (έξι συνολικά) υποβιβάζονται.

***** Ο 4ος κάθε ομίλου κάνει διακοπές με το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ