FOOTBALL LEAGUE

Ματαιώνεται η μετάδοση του Ηρακλής - ΑΕΛ

Ματαιώνεται η μετάδοση του Ηρακλής - ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Ματαιώνεται η μετάδοση της αναμέτρησης μεταξύ Ηρακλή και ΑΕΛ για το βόρειο όμιλο της Football League, μετά από επίθεση αγνώστων στο βαν του OTE TV. Τέσσερις τραυματίες.

Τέσσερις τεχνικοί, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του OTE TV, τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστων στο βαν, το οποίο βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του "Καυτανζογλείου", την Κυριακή το πρωί.

Ματαιώνεται η μετάδοση της κρισιμότατης αναμέτρησης Ηρακλής - ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Οι τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το δεδομένο είναι ότι η κρίσιμη μετάδοση - τόσο για τον Ηρακλή όσο και για την ΑΕΛ ( ο πρώτος με νίκη πηγαίνει στα play-off με ένα βαθμό περισσότερο, η δεύτερη με νίκη εξασφαλίζει την είσοδο στα play-off) - δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Η ανακοίνωση του OTE TV

Το συνδρομητικό κανάλι με ανακοίνωσή του ανέφερε: "Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχτηκε πριν από λίγη ώρα το βαν τηλεοπτικής μετάδοσης του OTE TV που βρίσκονταν έξω από το Καυτανζόγλειο στάδιο για την μετάδοση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν και να προκληθούν ζημιές. Οι άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου τους παρέχεται ιατρική φροντίδα και βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Λόγω των ζημιών που υπέστη το βαν, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετάδοση του αγώνα. Ο OTE TV καταδικάζει την επίθεση αυτή όπως και κάθε μορφή βίας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ