FOOTBALL LEAGUE

''Ροπαλιά'' με Λουκίνα ο Ηρακλής, έκανε σεφτέ η Παναχαϊκή

''Ροπαλιά'' με Λουκίνα ο Ηρακλής, έκανε σεφτέ η Παναχαϊκή
Λουκίνας INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο για την 5η αγωνιστική των play off και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει την άνοδο! Πρώτο τρίποντο για την Παναχαϊκή στο μίνι πρωτάθλημα, επικράτησε με 4-3 του Απόλλωνα στην Κόρινθο.

ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Superleague. Μαθηματικά όχι, αλλά δεν τίθεται θέμα να μην τα καταφέρουν. Η ΑΕΚ θέλει ακόμα έναν βαθμό και ο Ηρακλής τέσσερις σε πέντε παιχνίδια! Πώς να μην ανέβουν; Ο Γηραιός επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο, ενώ η Παναχαϊκή έκανε σεφτέ στο μίνι πρωτάθλημα, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο (4-3), επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Κόρινθο!

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΛ 1-0

Αυτή τη φορά ο Ηρακλής δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει στην έδρα του από την ΑΕΛ, όπως συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Football League. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off, ο Γηραιός με γκολ του Λουκίνα στο 74' έκανε το 1-0 και κατέκτησε το τρίποντο. Ο στράικερ των Θεσσαλονικέων με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

''Ροπαλιά'' με Λουκίνα ο Ηρακλής, έκανε σεφτέ η Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (73' Τσιλιανίδης), Κάσσος (58' Κυριακίδης), Πασάς (90' Καρασαλίδης), Λουκίνας.

ΛΑΡΙΣΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (82' Γιάντσης), Πινδώνης Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς, Ν Γκεσάν (42' Πίντο)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 4-3

Τρομερό παιχνίδι έγινε στην Κόρινθο. Επτά γκολ, εναλλαγές στο σκορ, με τελική νικήτρια την Παναχαϊκή! Οι Αχαιοί επιβλήθηκαν με 4-3 του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος προηγήθηκε στο 42' με τον Ανγκούλο, με κεφαλιά από σέντρα του Λαγού. Στο 44' ο Κάργας για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι με σουτ. Το 1-1 έγινε στο 48' με κεφαλιά του Τρίγκα, ενώ το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, στο 52'. Στο 60' οι Αχαιοί ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1, χάρη σε σουτ του Χοτζάλι. Οι ''κοκκινόμαυροι'' έμειναν με δέκα παίκτες στο 68', καθώς αποβλήθηκε ο Στεργίδης. Αυτό δεν εμπόδισε την Παναχαϊκή να φτάσει και σε ένα ακόμα γκολ, με τον Μαρουκάκη στο 75'. Ο Ισπανός επιθετικός της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας, Ανγκούλο, μείωσε σε 4-2 στο 76' με σουτ, ενώ ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 89' για το 4-3, εκ νέου με σουτ.

''Ροπαλιά'' με Λουκίνα ο Ηρακλής, έκανε σεφτέ η Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Δήμιζας, Χούσα (45' Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Μπουντόπουλος (70' Γκαντιάγκα), Χοτζάλι (75' Χαρτσιάς), Μαρουκάκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κοτσώνης, Κύργιας, Γκόλιας, Λαγός, Ψάνιος (67' Καραδέμητρος), Σουάνης (51' Τζιώρας), Βάντερσον, Άρσιτς (63' Φαρινόλα), Ανγκούλο

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-0

''Ροπαλιά'' με Λουκίνα ο Ηρακλής, έκανε σεφτέ η Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): ΑΕΚ: Βούρας, Μπακάκης (56' Γεωργέας), Κολοβέτσιος, Σαρρής, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Φάι (78' Ντακόλ), Πλατέλλας, Γροντής (65' Ανάκογλου), Μπαρμπόζα, Αραβίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (46' Τριανταφυλλάκος), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (69' Μπαλντοβαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play off:

Ηρακλής - ΑΕΛ 1-0 (74' Λουκίνας)

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 4-3 (48' Τρίγκας, 52' Κοντοχρήστος, 60' Χοτζάλι, 73' Μαρουκάκης - 42', 76', 89' Ανγκούλο)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (49' Γροντής)

Η βαθμολογία

(σε πέντε παιχνίδια):

1. ΑΕΚ 22

2. Ηρακλής 19

....................................

3. Απόλλων Σμύρνης 7

4. ΑΕΛ 6

5. Ολυμπιακός Βόλου 4

6. Παναχαϊκή 3

Η επόμενη αγωνιστική (6η):

Δευτέρα 25 Μαΐου

18:00 Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων ΕΑΚ Βόλου
18:00 ΑΕΚ - Ηρακλής ΟΑΚΑ ΟΤΕ TV
18:00 ΑΕΛ - Παναχαϊκή Αλκαζάρ ΟΤΕ ΤV
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ