FOOTBALL LEAGUE

Πρώτο διπλό για Κισσαμικό, βαθμό στο Αίγιο ο Αχαρναϊκός

FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κισσαμικός νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση, στην Καρδίτσα, και πανηγύρισε το πρώτο του διπλό φέτος στη Football League. Βαθμό στο Αίγιο ο Αχαρναϊκός, στη Σπάρτη η Καλλονή. "Τρίποντο" με Ζυγκερίδη για τον Πανθρακικό.

Το γκολ του Γιώργου Θέου ήταν ικανό να δώσει τη νίκη με 1-0 στον Κισσαμικό - στην Καρδίτσα - επί της Αναγέννησης. Οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play στη φάση του γκολ, ενώ έφθασαν κοντά στην ισοφάριση με το δοκάρι του Μπλέντι στο 32ο λεπτό, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επικράτηση των "δελφινιών" στην τρέχουσα σεζόν της Football League, δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση μετά την αντίστοιχη μεσοβδόμαδη από την Κέρκυρα (0-6) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Κομοτηνή, ο Χαράλαμπος Ζυγκερίδης οδήγησε τον Πανθρακικό στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη (έχει και μια ισοπαλία και παραμένει αήττητος στο "σπίτι" του) στην τρέχουσα σεζόν της Football League καθώς με δικό του γκολ, η ομάδα του πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί του ουραγού της κατάταξης, Πανελευσινιακού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Δημόπουλο και Κασνέτση στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, δέχθηκαν το γκολ και όλα τελείωσαν με την αποβολή του Σταματάκη. Μάλιστα, η ομάδα της Ελευσίνας παραμένει χωρίς βαθμό μετά από 6 αγωνιστικές στη Football League.

Στη Σπάρτη, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καλλονή. Ο Αναστασάκος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 31ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Αρσενίεβιτς, αλλά οι "σαρδέλες" έφθασαν στην ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα (41') με τον Φράγκο, ο οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της λακωνικής άμυνας.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σπάρτη έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Καρτσαμπά. Δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τους Λάκωνες, χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές η νησιωτική ομάδα.

Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0). Αυτοί που έφθασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι γηπεδούχοι σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσιλιγκίρη, η δεύτερη στο 82ο λεπτό με τον Καζβιρόπουλο.

Αήττητος και στα τρία εκτός έδρας ματς ο Αχαρναϊκός, αήττητος και στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις του ο Παναιγιάλειος.

Οι συνθέσεις των αγώνων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος):Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Ντιατά (80’ Ξέρρας), Μπιτέλης (63’ Ελ Σαγιέντ), Ντάνκουα (46’ Τζέκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν' Γκουέμ, Μαρτίνεθ (90’ Μαρτίνεθ), Θέος (82’ Κουρέλλας), Μάντζης (69’ Βλάχος), Μίλιτς.

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 1-1

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος (69’ Παναγιώτου), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς, Βελλίνης (68’ Κατσίκης), Ηλιόπουλος (82’ Φ. Αρσενίεβιτς), Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Γιώργου, Γιουκαρής, Παραΐμπα (69’ Κέρι), Φράγκος, Μπουρντουζάν (90’ Σοφιάνης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (86’ Ρουσσάκης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (66’ Χαλκιαδάκης), Κουσίδης, Ζυγκερίδης (91’ Ψάλτης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Τσίγκρος, Γραικός (46’ Σταματάκης), Καμπούρης, Κορομηλάς, Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος (55’ Μπρέμπος), Κασνέτση, Ζέλιος (65’ Κοτσαρίδης), Κωνσταντινίδης, Ταμπάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ -ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0-0

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Κοντοές, Ρότα, Κατίδης (72' Καζβιρόπουλος), Καζναφέρης, Μπούζας, Σκαρτσίλας (61' Ξόμπλιος), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (89' Μπουρλάκης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Αναστασίου (51' λ.τρ. Παπατόλιος), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Τζέφερσον (58' Ντούνγκα), Ματσούκας (83' Πλαβούκος), Τζιώρας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Κισσαμικός 0-1 (18' Θέος)

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-0

Σπάρτη - Καλλονή 1-1 (31' Αναστασάκος / 41' Φράγκος)

Πανθρακικός - Πανελευσινιακός 1-0 (60' Ζυγκερίδης)

Άρης - Τρίκαλα 3-2 (52' Μπαργκάν, 62', 82' Ίλιτς / 49' Κουσκουνάς, 71' Γιαννιτσάνης)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Αιγινιακός - Απόλλων (15:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»)

Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός (15:00, Γήπεδο «Δ. Κοντικάκης»)

Καλλιθέα - ΟΦΗ (15:00, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)

ΑΟ Χανιά - Λαμία (15:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 14

2. Λαμία 13

3. Αχαρναϊκός 11

4. Απόλλων Σμύρνης 11

5. Αγροτικός Αστέρας 10

6. Πανσερραϊκός 10

7. Σπάρτη 10

8. ΟΦΗ 8

9. Πανθρακικός 8

10. Τρίκαλα 7

11. Κισσαμικός 7

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 6

13. Αιγινιακός 5

14. Παναιγιάλειος 5

15. Χανιά 4

16. Καλλιθέα 3

17. Καλλονή 3

18. Πανελευσινιακός 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7Η)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Κισσαμικός - Αιγινιακός (Γήπεδο Περιβολίων, 15:00)

Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας (15:00, Δημ. Αχαρνών)

Πανελευσινιακός - Σπάρτη (15:00, Δημ. Στάδιο Ελευσίνας)

Απόλλων - Πανσερραϊκός (Γήπεδο Ριζούπολης, 15:00)

Λαμία - Καλλιθέα (15:00 ΕΡΤ3, ΔΑΚ Λαμίας)

Τρίκαλα - Πανθρακικός (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

ΟΦΗ - Παναιγιάλειος (17:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Άρης - ΑΟ Χανιά (17:00 ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης»)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Καλλονή - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ