FOOTBALL LEAGUE

Preview: Πανσερραϊκός-Λάρισα

Preview: Πανσερραϊκός-Λάρισα
INTIME SPORTS

Δείτε τα τελευταία νέα του εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Football League, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την Λάρισα

Άρωμα από Super League, θα έχει την Τετάρτη (14/12) το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, καθώς Πανσερραϊκός και Λάρισα θα κοντραριστούν στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Football League (19.00, ΟΤΕ TV).

Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας βαθμός, καθώς σε έξι παιχνίδια τα "λιοντάρια" έχουν 11 και οι "βυσσινί" 10 και αυτό κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον την αναμέτρηση.

Πανσερραϊκός-Λάρισα

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Σερρών

'Ώρα: 19.00 (OTE TV)

Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)

Βοηθοί: Χριστοδούλου Πέτρος (Αθηνών), Δανέζης Γεώργιος (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Σέζος Αθανάσιος (Κιλκίς)

Παρατηρητής: Μαυρόπουλος Παναγιώτης (Μακεδονίας)

Καιρός: Αίθριος

Τα νέα του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την Τρίτη (13/12) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λάρισα, όπου θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες.

Συγκεκριμένα, από την αποστολή αποκλείστηκαν τόσο ο Μπάμπης Περπερίδης, όσο και ο Μαρκ Γκουεϊ. Επίσης, δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ιβάν Γέσιτς και Φελίπε Ντα Κόστα που δεν είναι ακόμα έτοιμοι και προστίθενται στις μακροχρόνιες απουσίες των Αλέξανδρου Κόντου, Δημήτρη Ορφανού και Γιώργου Παπαδόπουλου.

Για άλλους λόγους έμειναν εκτός οι Κολίτσι, Παϊζάνος, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος, Κυριακίδης. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Μπόγιαν Βρούτσινα, ο οποίος έλειπε από το ματς με την ΑΕΛ Καλλονής.

Αναλυτικά, στην αποστολή του Πανσερραϊκού βρίσκονται οι: Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Βουτσιάς, Τσαούσης, Γκόμεζ, Στεφανίδης, Βρούτσινα, Γκούρτσας, Καρασαλίδης, Κονέ, Σοάρες και Μουσικάκης.

Τα νέα της Λάρισας

Με προπόνηση την Τρίτη (13/12) στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε και η Λάρισα την προετοιμασία της για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης (14/12) στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Στη διάθεση του Κρις Κόουλμαν δεν βρίσκονται οι Βενετίδης, Ρομέου, Νεμπεγλέρας, όπως επίσης και ο Μπόα Μόρτε εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα και τον δικέφαλο. Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή οι Σεσίνια και Αραμπατζής.

Στην αποστολή της Λάρισας βρίσκονται οι: Μιχαηλίδης, Σωτηρίου, Ταλ, Καλί, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Χατζής, Γκονζάλεζ, Σιατραβάνης, Σεσίνια, Σαϊτιώτης, Τσιμπάμπα, Ζεκίνια, Καρανίκας, Πλιάγκας, Χασομέρης, Βούζας, Αραμπατζής, Ααράμπ και Κολοβέτσιος.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ