FOOTBALL LEAGUE

Πήρε Δημήτρη ο Πλατανιάς

Πήρε Δημήτρη ο Πλατανιάς
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Πλατανιάς προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλκη Δημήτρη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Φωκικό

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε την Παρασκευή (13/1) ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλκη Δημήτρη.

Ο Δημήτρης είναι αμυντικός και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ. Είναι γεννηθείς στις 23 Ιουλίου του 1980 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Φωκικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άλκη Δημήτρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο".

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δημήτρης δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά. Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και είμαι χαρούμενος που ήρθα σ' ένα πολύ καλό σύλλογο. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η αξιόλογη πορεία που κάνει ο Πλατανιάς. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ