FOOTBALL LEAGUE

Παραιτήθηκε ο Παντελίδης

Παραιτήθηκε ο Παντελίδης
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εθνικού Σάββας Παντελίδης, παραιτήθηκε μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Βαζάκας: "Κυνηγάμε την τρίτη θέση"

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Εθνικού, ο Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα παραιτήθηκε από τους Πειραιώτες, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα.

" Σεβόμενος την ομάδα και πάνω απ' όλα τη δουλειά μου, αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στον Εθνικό. Είμαι μόνος μου, δεν μπορώ να είμαι και πρόεδρος και προπονητής", τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στην συνέντευξη Τύπου: " Γνωρίζαμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σοβαρή ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, μείναμε πίσω στο σκορ και με μία ομάδα όπως τα Τρίκαλα, είναι δύσκολο να γυρίσεις το ματς.

Παρόλα αυτά, μπήκαμε δυνατά, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, η αποβολή έγειρε την πλάστιγγα προς τα Τρίκαλα και ο αντίπαλος με γκολ στο τέλος μας κέρδισε.

Επειδή νιώθω κι εγώ και τα παιδιά ότι είμαστε σαν μία οικογένεια που είναι ορφανή, χωρίς μάνα και πατέρα. Σεβόμενος την ομάδα και πάνω απ' όλα τη δουλειά μου, αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στον Εθνικό. Είμαι μόνος μου, δεν μπορώ να είμαι και πρόεδρος και προπονητής.

Δεν μπορώ να λέω ψέματα στα παιδιά, δεν μπορώ να τους κρατήσω το ενδιαφέρον, δεν μπορώ. Είναι παράσημο για εμένα που δούλεψα σε αυτή την ομάδα. Αλλά δεν έχω άλλο κουράγιο. Είμαι στην ομάδα 16 παιχνίδια, χάθηκε ένα παιχνίδι που στη φάση της αποβολής είναι τραβηγμένη.

Όμως εδώ και 16 παιχνίδια έχουμε άλλες 10 τέτοιες διαιτησίες και δεν έχει μιλήσει κανείς. Έχουμε τουλάχιστον δύο-τρία περιστατικά με διάφορους που μπαίνουν στα αποδυτήρια για να μας εκφοβίσουν και δεν έχει μιλήσει κανείς. Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου, εγώ και οι παίκτες. Κουράστηκα".

Βαζάκας: "Κυνηγάμε την τρίτη θέση"

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των Τρικάλων, Γιώργος Βαζάκας ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, τόνισε πως στόχος πλέον του ΑΟΤ είναι η τρίτη θέση της βαθμολογίας.

" Είχα πει στα παιδιά ότι το ματς αυτό θα ήταν εφαλτήριο για τη συμμετοχή μας στα play off. Πλέον κυνηγάμε την τρίτη θέση. Τα παιδιά απέδειξαν ότι είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα.

Θέλουμε να κάνουμε τα Τρίκαλα περήφανα. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, ένα επίπεδο παραπάνω από τον Εθνικό και το εκμεταλλευτήκαμε έστω και στις καθυστερήσεις".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ