FOOTBALL LEAGUE

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0
INTIME SPORTS

Με ήττα αποχαιρέτησε η ΑΕΚ τη Football League, καθώς ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με το γκολ του στο 49ο λεπτό, έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Ολυμπιακό Βόλου.

Και τώρα... Super League. Η ΑΕΚ έβαλε τέλος στη διετή περιπέτειά της σε Γ' Εθνική και Football League, στο Βόλο.

Ο τοπικός Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Ένωση, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για την τελευταία αγωνιστική των play-offs της Football League. Τελευταίο ματς για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Βόλου

Διαιτητής: Γιώργος Φουκάκης

Βοηθοί: Εμμανουήλ Γιανουγλίδης, Πέτρος Πάτρας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (68' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65' Ρόκας), Κυζρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82' Σκοπελίτης)

ΑΕΚ (Δέλλας): Ντούνης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σβάρνας (56' Κορδέρο), Πεταυράκης, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Γροντής (62' Ντούνης), Ανάκογλου, Μπαρμπόζα, Ντακόλ (70' Κρισάντους)

Γκολ: 49' Διαμαντόπουλος

Κάρτες: 57' Μπουτζίκος / 33' Σβάρνας, 64' Κορδέρο

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Δοκάρι με Ανάκογλου

Περισσότερα σε λίγο... Μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ με τον Ανάκογλου να υποδέχεται την μπάλα, να την κουβαλά και βλέποντας εκτός θέσης τον Ρίζο, να επιχειρεί ένα εξαιρετικό - τεχνικά - σουτ.

Ωστόσο το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του τελευταίου, ήταν αυτό που έσωσε τον Ολυμπιακό Βόλου από την παραβίαση της εστίας του.

Στο 13', ο Θέος υποδέχθηκε την μπάλα και χωρίς να περάσουν δεύτερες σκέψεις από το μυαλό του, έκανε το σουτ. Η μπάλα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντούνη. Άουτ πέρασε και η συρτή απευθείας εκτέλεση του Γιαλούση, στο 27'.

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0
INTIME SPORTS

Ευκαιρίες από Ολυμπιακό

Στο 29ο λεπτό, οι μεσοεπιθετικοί του Ολυμπιακού Βόλου εκμεταλλεύτηκαν τη συνολική αμυντική αδράνεια της Ένωσης, η μπάλα έφτασε στον Κλαρόνς Μπιτάνγκ. Ο Καμερουνέζος φορ, προτίμησε να σουτάρει με όλη τη δύναμή του στο τετ-α-τετ με τον Ντούνη, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Ένωσης, απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 38ο λεπτό, ο Πεταυράκης βγήκε εξαιρετικά από τα αριστερά κυνηγώντας μία χαμένη μπαλιά, έκανε τη σέντρα, αλλά η - με μεγάλο βαθμό δυσκολίας - κεφαλιά στην κίνηση του επερχόμενου Γροντή, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ρίζου.

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0
INTIME SPORTS

Γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην είχε γκολ, ωστόσο το δεύτερο επιφύλασσε ένα στην έναρξή του. Συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Τζανετόπουλος έκανε ένα επιπόλαιο γύρισμα στη μεσαία γραμμή, οι μεσοεπιθετικοί της θεσσαλικής ομάδας το εκμεταλλεύτηκαν, και η μπάλα έφθασε στο μόνιμο σκόρερ, Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Εκείνος, με το αριστερό νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ κι άνοιξε το σκορ, για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Μάλιστα, στον πανηγυρισμό, όλοι οι "ερυθρόλευκοι" ποδοσφαιριστές προΐσταντος του σκόρερ έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, στο τελευταίο του ματς στην τεχνική ηγεσία αυτής.

Σποραδικές ευκαιρίες

Ο Μπιτάνγκ λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ, πήρε την μπάλα, βρήκε την άμυνα των φιλοξενουμένων ανοργάνωτη, ωστόσο το σουτ πέρασε άουτ.

Ο Καμερουνέζος, στο 68ο λεπτό, παρά το γεγονός ότι κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης, σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 74', ο Έλντερ Μπαρμπόζα πήρε την μπάλα, περιστράφηκε γύρω από τον εαυτό που κι επιχείρησε το σουτ με το αριστερό, ωστόσο ο Ρίζος με εξαιρετική απόκρουση απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

Η φάση του αγώνα

Ίσως αυτή του πανηγυρισμού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, μετά το γκολ του Διαμαντόπουλου. Άπαντες, προεξάρχοντος του σκόρερ, έτρεξαν πάνω στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, στο τελευταίο ματς του δεύτερου στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων".

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Ο Γιώργος Φουκάκης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, σ' ένα ματς στο οποίο δεν διακυβεύτηκαν πολλά. Αδιάφορη, η παρουσία του. Θετικό και για τον ίδιο, και για το ματς.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με το γκολ, "σφράγισε" μία εξαιρετική χρονιά για τον ίδιο, προσωπικά. Πάνω από τα μισά γκολ της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν δικά του. Οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδα, η εκτελεστική του δεινότητα αποδεικνύουν την ποιότητά του.

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0
INTIME SPORTS

Μας άρεσε

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ντούνης, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ του Διαμαντόπουλου είχε θετική παρουσία. Ειδικά, αυτή του πρώτου ημιχρόνου στο εξ' επαφής σουτ του Μπιτάνγκ, "έκλεψε" τις εντυπώσεις. Ο νεαρός έχει μέλλον και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, που του δίδεται.

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε

Ο Άλεξ Ντακόλ, ήταν ανύπαρκτος. Βέβαια, είναι παράλογο να ζητά κανείς από ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το κουπί των μικρών κατηγοριών κι όταν έχει εξασφαλιστεί η άνοδος και επιστροφή στη Super League, να αποδίδουν τα μέγιστα στο τελευταίο ματς της σεζόν. Σήμερα, ο Βραζιλιάνος δεν ικανοποίησε.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ