FOOTBALL LEAGUE

Οι επισκέψεις του Στολτίδη στον Εύοσμο

Οι επισκέψεις του Στολτίδη στον Εύοσμο
Στολτίδης

Οι παρουσίες του Ιεροκλή Στολτίδη στο γήπεδο του Ευόσμου φουντώνουν τα σενάρια περί εμπλοκής του στον Αγροτικό Αστέρα. Τα νέα των υπολοίπων ομάδων της Football League.

Ο Ιεροκλής Στολτίδης βρίσκεται μακριά από το ποδόσφαιρο από τότε που αποχώρησε από τη δράση. Τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κέρκυρας και έκτοτε δεν ασχολήθηκε με το χώρο. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί προσεχώς.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή και του Ολυμπιακού έχει κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο του Ευόσμου και οι φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο στον Αγροτικό Αστέρα δίνουν και παίρνουν. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο 40χρονος πια "Ιέρο" εμπλακεί στους "πράσινους" ως γενικός αρχηγός.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Κέρκυρα, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράνισλαβ Νίκιτς (μέσος, 32 ετών, με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο), Γιάννη Ιωάννου (αμυντικός, 31 ετών, με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο), Χρήστου Γρομητσάρη (αμυντικός, 24 ετών, με συμβόλαιο για 2,5 χρόνια), Γιώργου Παμλίδη (επιθετικός, 22 ετών, με συμβόλαιο για 2,5 χρόνια). Ανακοινώθηκε και ο δανεισμός του Κυριάκου Ανδρεόπουλου από την ΑΕΚ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Στα "πράσινα" ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Θανάσης Ρεπετσάς, που έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λαμία, Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, Βάρδα ΠΑΟ, Θύελλα Πατρών, Πανηλειακό και Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μενιδίου απέκτησε και τον 30χρονο αμυντικό Κώστα Παγώνη, που έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Λάρισα και Εθνικό. Ανακοινώθηκαν ακόμα η απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Κώστα Αποστολόπουλου (ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει συμμετοχές σε Παναχαϊκή, Ουνιόν Βελγίου) και ο δανεισμός του 20χρονου μέσου Σπύρου Παπασπύρου από τον Ατρόμητο.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Εκτός από τον Χοσέ Εσκαλάντε που είναι σε επαφές με τη διοίκηση του Κισσαμικού, οι Κρητικοί έδωσαν τα χέρια με τον 28χρονο αμυντικό, Νίκο Τζημογιάννη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Παναιγιάλειο, ο Παναγιώτης Σταμογιάννος αποτελεί παρελθόν. Ο 23χρονος μέσος είναι κοντά στη Σπάρτη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Το ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο δεν ήταν τελικά το τελευταίο του Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου των πολλών προβλημάτων θα ταξίδευε για την Καρδίτσα, όπου την Κυριακή (10/1) είναι το ματς με την Αναγέννηση για την 14η αγωνιστική. Διαθέσιμοι 15 παίκτες, οι Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Λεονάρντο, Άλλα, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούρτι, Αυγενικού, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Μάνος, Α. Καμαρά, Γαρεφαλάκης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ