FOOTBALL LEAGUE

Ο εκνευρισμός του Ογκουνσότο για την κροτίδα

Ο εκνευρισμός του Ογκουνσότο για την κροτίδα

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο σε έξαλλη κατάσταση ζητά τον λόγο από το ρεπόρτερ του OTESPORT και κάνει δηλώσεις για το περιστατικό με την κροτίδα πριν από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο επιθετικός της ομάδας της Μαγνησίας ωρύεται επαναλαμβάνοντας πως δεν αυτό το ποδόσφαιρο. Λίγο νωρίτερα ο Σταμάτης Καρράς είχε τραυματιστεί στα δάχτυλα του χεριού του, όταν κροτίδα που έπεσε από την εξέδρα των οπαδών του Παναιτωλικού έσκασε σε πολύ κοντινή απόσταση.

Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού Βόλου πήγε να μαζέψει μια μπάλα και η κροτίδα εξερράγη δίπλα στο χέρι του.

Το ιατρικό επιτελείο του τοποθέτησε ράμματα, ενώ όπως ήταν λογικό, δεν κατέστη δυνατό να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση λόγω του περιστατικού και μετά από σειρά διαβουλεύσεων για την τύχη του. Η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε εν μέρει και το σοκ που υπέστησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1, η οποία της δίνει σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά στα πλέι οφ.

"Σοβαρά εγκαύματα και όχι ακρωτηριασμός..."

Ο γιατρός του Παναιτωλικού Γρηγόρης Ζήσηςξεκαθάρισε ότι τα τέσσερα δάχτυλα του άτυχου ποδοσφαιριστή δεν έχουν ακρωτηριαστεί, αλλά έχουν υποστεί εγκαύματα, τα οποία χαρακτήρισε σοβαρά. Το πρόβλημα, πάντως, αποκαθίσταται σύμφωνα με τον κ. Ζήση.

Κωστούλας: "Απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο"

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας χαρακτήρισε το περιστατικό " απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο", τονίζοντας παράλληλα ότι δεν εκφράζει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας του που βρίσκονται στο γήπεδο.

Καραγιάννης: "Δική μου απόφαση να ξεκινήσει το ματς"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης ξεκαθάρισε ότι "ήταν δική μου απόφαση να κατέβει η ομάδα, αλλά η ψυχολογία των παικτών, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα".

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ