FOOTBALL LEAGUE

Ο Άρης φέρνει αλλαγές στη Football League

Ο Άρης φέρνει αλλαγές στη Football League

O υποβιβασμός του Άρη στη Γ' Εθνική αλλά και η αποχώρηση της Δόξας Δράμας, εμφανίζουν δυσαναλογία στον αριθμό των ομάδων σε Βόρειο και Νότιο όμιλο,φέρνοντας σκέψεις για αναπροσαρμογή των, από το ΔΣ της Football League.

Ο υποβιβασμός του Άρη στη Γ' Εθνική και η αποχώρηση της Δόξας Δράμας αφήνουν το Βόρειο όμιλο της Football League με 12 ομάδες, την ίδια στιγμή που ο αντίστοιχος Νότιος θα έχει 14 ομάδες, με το ενδεχόμενο να μετακομίσει μία ομάδα από το Βόρειο στο Νότιο, έτσι ώστε αμφότεροι να έχουν 13 ομάδες, να συζητιέται έντονα στη τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Football League.

Συγκεκριμένα η ομάδα που θα βρεθεί από το Nότιο όμιλο στο Βορρά, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Φωκικός, λόγω της γεωγραφικής θέσης της Άμφισσας. Αν το σενάριο αυτό ευδοκιμήσει, τότε οι δύο όμιλοι θα διαμορφωθούν ως εξής:

Νότιος όμιλος: ΑΕΚ, Άλιμος, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Ένωση Ερμιονίδας, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωστήρας, Α.Ο. Χανιά.

Βόρειος όμιλος: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων 1926, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος, Φωκικός.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ