FOOTBALL LEAGUE

Ντόμινο εξελίξεων στον ΑΟΧ, αποχή οι ποδοσφαιριστές

Ντόμινο εξελίξεων στον ΑΟΧ, αποχή οι ποδοσφαιριστές
ΑΟΧ, Μπριλάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το φιάσκο με τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα που δεν έγινε ποτέ, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ προχώρησαν σε διήμερη αποχή από τις προπονήσεις, ζητώντας εγγυήσεις για την καταβολή μέρους των οφειλομένων.

Την Κυριακή (27/3) ο αγώνας του ΑΟ Χανιά με την Κέρκυρα δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η διοίκηση δεν κάλυψε ως όφειλε εγκαίρως το εξοδολόγιο των διαιτητών. Μηδενισμός για τους Χανιώτες, ενώ πρόκειται να τους επιβληθεί αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο. Η ΠΑΕ επικαλέστηκε την αλλαγή ώρας ως αιτιολογία για την καθυστέρηση που προέκυψε.

Σαν να μην έφτανε, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διήμερη αποχή από τις προπονήσεις. Δεν έκαναν προπόνηση ούτε τη Δευτέρα (28/3) ούτε την Τρίτη (29/3), ζητώντας εγγυήσεις για την καταβολή μέρους των οφειλομένων.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, η ομάδα των Χανίων είναι σε εξαιρετικά δυσχερή θεση αναφορικά με την παραμονή, ενώ όλα είναι ανοικτά αναφορικά και με την παραμονή του Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία. Σημειώνεται ότι με την αφαίρεση ο ΑΟΧ θα πάει στους 22 πόντους.

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Football League και όχι μόνο.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ