FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου

Νίκες για Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Με νίκες συνέχισαν στην 4η αγωνιστική των play off της Football League Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου. Οι Αγρινιώτες νίκησαν 2-1 τη Νίκη Βόλου και οι "ερυθρόλευκοι" με 4-0 τον Ηρακλή. Δείτε την βαθμολογία

Με νίκες συνέχισαν στην 4η αγωνιστική των play off της Football League Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου με τους Αγρινιώτες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την άνοδο.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Νίκης Βόλου με δύο γκολ του Μελισσά και παρέμεινε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Το γκολ για τη Νίκη που έχει μόλις δύο βαθμούς πέτυχε ο Σκούφαλης

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου συνέτριψε με 4-0 τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έφτασε στους 8 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στους τέσσερις.

Τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους" του Βόλου πέτυχαν οι Σολάκης, Καπετάνος (πεν.) και Μπρέσκα (2).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play off:

Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου 2-1

(45+', 69' Μελισσάς- 40' Σκούφαλης)

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Μουμίν, Σίσιτς, Φαβάλι (84' Ιορδανίδης), Καμαρά (90' Αραμπατζής), Κουτσοσπύρος (85' Πασάς).

Νίκη Βόλου: Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Χατζής, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Λαλίν (73' Φλίγκος), Σκούφαλης (62' Ριζογιάννης), Κυριάκος, Τάντιτς.

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 4-0

(17' Σολάκης, 34' πεν. Καπετάνος, 67', 82' Μπρέσκα)

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πινδώνης, Κατσιαρός (38' Γουσούλης), Γκότοβος, Γόγολος, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Καπετάνος, Μπρέσκα, Σολάκης (72' Ανιέτε), Γενγκά.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος (51' λ.τρ. Σαράφογλου), Σαββίδης, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Ισαάκ (70' Νατσιόπουλος), Σουλίδης (40' Κιρόφσκι), Σιατραβάνης.

Βαθμολογία

1. Παναιτωλικός 11

-------------------------------------------------

2. Ολυμπιακός Βόλου 8

3. Ηρακλής 4

4. Νίκη Βόλου 2

Επόμενη αγωνιστική (5η)

Κυριακή (16/6)

Ηρακλής-Παναιτωλικός (20.00, OTE TV)

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου (20.00, OTE TV)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ