FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Απόλλωνα, Ηρακλή στην 7η αγωνιστική των play off

Νίκες για Απόλλωνα, Ηρακλή στην 7η αγωνιστική των play off
Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Football League. Θέλει ακόμη έναν βαθμό για να ''σφραγίσει'' την άνοδο. Εδραιώνεται τρίτος ο Απόλλων, που επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη.

Η 7η αγωνιστική των play off της Football League ολοκληρώθηκε, αλλά η άνοδος του Ηρακλή στη Superleague δεν εξασφαλίστηκε και μαθηματικά. Αυτό γιατί ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε στην έδρα του την ΑΕΛ και πλέον η τρίτη θέση φαίνεται ότι θα κατακτηθεί από την ''Ελαφρά Ταξιαρχία''.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-0

Δεδομένο ότι τη νέα σεζόν ο Ηρακλής θα παίζει στη Superleague. Ο Γηραιός πρέπει να κατακτήσει ακόμη έναν βαθμό, προκειμένου να επικυρωθεί και μαθηματικά η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου οι Θεσσαλονικείς πήραν το τρίποντο με 1-0, με γκολ που σημείωσε στο 4' ο Λουκίνας. Έπειτα από πάσα του Ρομάνο, ο στράικερ του Ηρακλή σούταρε και δεν άφησε περιθώρια αντίρασης στον Κολίτσι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (91' Ρουγκάλας), Κυριακίδης (69' Τσιλιανίδης), Ρομάνο (80' Σιατραβάνης), Λουκίνας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):Κολίτσης, Μαργαρίτης, Καρράς (80' Κεσίδης), Ζέρης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης (87' Ντινόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (55' Νικολιάς), Θέος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΛ 3-1

Σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης των play off πήρε ο Απόλλων Σμύρνης, που έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΛ με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Τζιώρας, στον οποίο κόντραρε η μπάλα ύστερα από σουτ του Ψιάνου. Στο 40' ο Γεωργίου έγραψε το 2-0 με κεφαλιά, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι ''βυσσινί'' μείωσαν σε 2-1 με ατομική ενέργεια και σουτ του Πίντο. Στο 60' ο Φαρινόλα βρήκε στόχο με σουτ από δύσκολη θέση, σημειώνοντας το τελικό 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιάνος, Λαγός (90' Χατζής), Φαρινόλα, Βάντερσον (83' Καραδέμητρος), Ανγκούλο (58' Σουάνης), Τζιώρας.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (75' Γιάντσης), Σέρτζιο (70' Πινδώνης), Πίντο (57' Λύρας), Μπόγιοβιτς.

Νίκες για Απόλλωνα, Ηρακλή στην 7η αγωνιστική των play off
INTIME SPORTS
Νίκες για Απόλλωνα, Ηρακλή στην 7η αγωνιστική των play off
INTIME SPORTS
Νίκες για Απόλλωνα, Ηρακλή στην 7η αγωνιστική των play off
INTIME SPORTS

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (4' Λουκίνας)

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 3-1 (13' Τζιώρας, 40' Γεωργίου, 60' Φαρινόλα - 41' Πίντο)

Παναχαϊκή - ΑΕΚ 1-1 (6' Μπουντόπουλος - 68' Κρισάντους)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 7 αγώνες)

1. ΑΕΚ 26

2. Ηρακλής 22

3. Απόλλων Σμύρνης 13

4. ΑΕΛ 9

5. Ολυμπιακός Βόλου 4

6. Παναχαϊκή 4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFF (8η)

Τετάρτη 3 Ιουνίου

19:00 ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου Αλκαζάρ
19:00 ΟΤΕ Απόλλων - ΑΕΚ «Γ. Καμάρας»
19:00 Παναχαϊκή - Ηρακλής Δημ. Στάδιο Κορίνθου
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ