FOOTBALL LEAGUE

Νέος χορηγός για τον Τύρναβο

Νέος χορηγός για τον Τύρναβο
INTIME SPORTS

Σε μια σημαντική συμφωνία με χορηγό προχώρησε η ΠΑΕ Τύρναβος η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Football League. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Τύρναβος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Football League έχοντας σε τέσσερις αγώνες 9 βαθμούς (3 νίκες και 1 ήττα).

Η ομάδα της Θεσσαλίας ωστόσο θέλει να ισχυροποιηθεί και εκτός γηπέδου και για τον λόγο αυτό προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με χορηγό σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τύρναβος αναφέρει χαρακτηριστικά:

" Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ και την συμμετοχή της στο ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013-2014 στην κατηγορία του ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ.

Η εταιρεία ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ με την πολύχρονη παρουσία στο χώρο των οπτικών έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με τις ποιοτικές και άκρως ανταγωνιστικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Καλωσορίζουμε τα οπτικά ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ στην οικογένεια των εταιρειών που στηρίζουν την ομάδα του ΤΥΡΝΑΒΟΥ στην προσπάθεια του να πρωταγωνιστήσει στo πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία.

Στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που διέπουν την χώρα, η συνεισφορά του κ. Παπαπαναγιώτου προωθεί ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του αθλητισμού και μάλιστα στηρίζοντας μία τοπική ομάδα.

Η σύμπραξη της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 και της εταιρίας ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συνεργασίας βασισμένης στις αρχές του επαγγελματισμού και της αξιοπιστίας, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Π.Α.Ε ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ευχαριστεί την εταιρία ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ για την εμπιστοσύνη της και υπόσχεται πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της".

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ, κ. Παπαπαναγιώτου δήλωσε για την συμφωνία: " Η ομάδα ποδοσφαίρου του Τυρνάβου με τη σωστή οργάνωση και διαχείριση αλλά και με σύσσωμο τον κόσμο δίπλα της έχει κάνει άλματα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας και για μένα προσωπικά να στηρίξω αυτή τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας στη Football League κατηγορία.

Μέσω της συνεργασίας μας με την Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να ανταποδώσουμε στους δημότες του Τυρνάβου και της Λάρισας τη στήριξή τους στην εταιρεία ΜΑΤΙ -ΜΑΤΙ και ειδικά στην οικογένεια Γεωργίου Παπαπαναγιώτου όλα αυτά τα χρόνια και επιπλέον να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια του κ. Μπρέζα και των υπολοίπων στελεχών στο δύσκολο έργο τους.

Η έδρα της ομάδας στο στάδιο Αλκαζάρ αποδεικνύει τη σύμπλευση της Λάρισας με τον Τύρναβο και εμείς θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε αυτή τη κίνηση και να στηρίξουμε τον αθλητισμό στο νομό Λάρισας και σε όλη την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ