FOOTBALL LEAGUE

Λυτρώθηκαν στο τέλος

Λυτρώθηκαν στο τέλος
INTIME SPORTS

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία χτύπησαν στο τέλος και με γκολ των Κοτσώνη και Ρέπετσα και ξεκίνησαν νικηφόρα στη Football League επικρατώντας του Φωστήρα και του Αγροτικού Αστέρα αντίστοιχα με 1-0.

Στα τελευταία λεπτά μίλησαν οι γηπεδούχοι στις αναμετρήσεις με τις οποίες άνοιξε η αυλαία του Βόρειου και του Νότιου ομίλου της Football League. Λαμία και Απόλλων Σμύρνης δυσκολεύτηκαν αλλά έφτασαν τελικά στη νίκη.

Στο παιχνίδι της 'Ριζούπολης" η "ελαφρά ταξιαρχία" ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Γκέκας ήταν ξανά σε καλή μέρα, όπως και στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν επικίνδυνοι επιθετικά, ενώ στάθηκαν άτυχοι όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες τους τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο λόγος για τον Σακελλαρίου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στον Φωστήρα.

Τελικά το γκολ ήρθε από κόρνερ του Κυργιάκου και κεφαλιά του Κοτσώνη. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ στη συγκεκριμένη φάση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε ο Βαζέχα. Ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Λυτρώθηκαν στο τέλος
INTIME SPORTS

Στη Λαμία οι καλές φάσεις του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες, αλλά όλες σχεδόν ανήκαν στους γηπεδούχους. Στο πρώτο ημίχρονο ο ο Κώτσιας έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Νεόφυτου, ο οποίος προηγουμένως είχε περάσει τον Ταταρίδη.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τα δόντια τους με το σουτ του Γεωργιάδη, στη μοναδική επί της ουσίας πραγματικά καλή στιγμή τους. Η Λαμία μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Νεόφυτο και βρήκε το πολυπόθητο γκολ από την κοντινή προβολή του Ρεπετσά.

Αμέσως μετά το γκολ ο σκόρερ αποφάσισε να πανηγυρίζει ανεβαίνοντας στα κάγκελα. Έχοντας ήδη μία κίτρινη κάρτα από το 78' αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τα εναπομείναντα λεπτά. Ωστόσο, αυτό δεν της στοίχισε τελικά.

Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γιενγκά, Κούρτζουριτς.

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κώτσιας, Καπίας, Τριανταφυλλίδης (29' Σαμουηλίδης), Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Καθάριος (59' Βελλίνης), Πέεφ, Μίλιτς, Σκλιοπίδης.

Απόλλων Σμύρνης (Κωστένογλου): Kουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες (73' Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο, Ανγκούλο.

Φωστήρας (Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Σακελλαρίου (62' Ψυχογιός), Γρομητσάρης, Μπίρης, Μπελέρι (78' Μήτκας), Κακαράς, Σιώπης, Ράμα, Τεγούσης, Κανελλόπουλος (54' Τσεμπετσί).

Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (82' Ρεπετσάς)

Κυριακή

Εθνικός Σερρών - Αιγινιακός (16.00)

Πιερικός - Ηρακλής

Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος

Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος

Δευτέρα

ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς (18.00)

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή

Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας 1-0 (87' Κοτσώνης)

Κυριακή

Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα (16.00)

Άλιμος - Πανηλειακός

Επισκοπή - Αχαρναϊκός

Ερμιονίδα - Χανιά

Παναιγιάλειος - ΑΕΚ (18.00)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ