FOOTBALL LEAGUE

''Λουκέτο'' στην ΑΕΛ

''Λουκέτο'' στην ΑΕΛ
ΑΕΛ

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στην ΑΕΛ. Οι οργανωμένοι έχουν βάλει στο... μάτι τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσουν οι προπονήσεις και να διακοπεί η λειτουργία των γραφείων της ΠΑΕ.

Δεν λέει να... αγιάσει η ΑΕΛ. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας είναι σε διαμάχη με τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος έκανε γνωστό ότι σταματούν οι προπονήσεις στην ανδρική, αλλά και στην ομάδα Νέων, όπως και η λειτουργία στα γραφεία της ΠΑΕ!

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

''Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ''.

''Λουκέτο'' στην ΑΕΛ
Πανό κατά Πλεξίδα INTIME SPORTS

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ...

Η απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα να απολύσει τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, ακολούθως τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλος και γενικά η... ''αναστάτωση'' που προκαλεί, κατά τους φιλάθλους, στην ομάδα, τους έχει εκνευρίσει. Αυτό σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τις ήττες από Λαμία και Ολυμπιακό Βόλου έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στους οργανωμένους, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία ζητούν από τον ιδιοκτήτη να αποχωρήσει.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η κίνησή τους να αναρτήσουν πανό στα γραφεία της ΠΑΕ, πάνω στο οποίο αναγραφόταν: ''Π λεξίδα, άδειασέ μας τη γωνιά και πίσω στο χωριό σου, Monsters'' . Ο Πλεξίδας απάντησε με την απόφασή του να βάλει ''λουκέτο'' στην ομάδα και πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ