FOOTBALL LEAGUE

Λουκέτο σε Football League και Football League 2!

Λουκέτο σε Football League και Football League 2!
INTIME SPORTS

Το οικονομικό αδιέξοδο στην Football League και Football League 2 έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή των πρωταθλημάτων στις 13 Φεβρουαρίου! Δραματικές εξελίξεις...

Το ταμείο είναι μείον και πλέον φτάσαμε σε αδιέξοδο σε Football League και Football League 2. Η μη εισροή εσόδων, έχει φέρει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση όλες τις ΠΑΕ και ήρθε η ώρα για... λουκέτο!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, αποφασίστηκε να ανασταλεί η διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων από τις 13 Φλεβάρη και μετά! Οπότε Β' και Γ' Εθνική τέλος σε δύο εβδομάδες, εκτός αν βρεθεί λύση.

Η ανακοίνωση: "Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ