Κίνδυνος υποβιβασμού για Ελευσίνα - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Κίνδυνος υποβιβασμού για Ελευσίνα

Πανελευσινιακός

Κίνδυνος υποβιβασμού για Ελευσίνα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δέχτηκε την καταγγελία της Ζακύνθου εις βάρος της Ελευσίνας και στέλνει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Football League.

Σε νέους μπελάδες μπλέκει ο Πανελευσινιακός μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δέχτηκε την καταγγελία της Ζακύνθου και στέλνει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Football League που θα πρέπει να αποφασίσει τον υποβιβασμό ή μη της ομάδας της Ελευσίνας.

Αυτό σημαίνει ότι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία θα μείνει η Ζάκυνθος αν και όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής.

Η σχετική απόφαση της ΕΕΑ αναφέρει:

"Καταγγελία ΠΑΕ Ζακύνθου κατά ΠΑΕ Πανελευσινιακού αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης. (εξ αναβολής).

Εξετάσθηκε η καταγγελία της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και κατά την άποψη της πλειοψηφίας κρίθηκε ότι συντρέχει η παράβαση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ του άρθρου 69 παρ.8 και περαιτέρω η Επιτροπή διαβιβάζει την απόφαση στο οικείο δικαιοδοτικό όργανο".

Από εκεί και πέρα απορρίφθηκε η καταγγελία των Τρικάλων κατά της Βέροιας:

"Καταγγελία ΠΑΕ Τρικάλων κατά ΠΑΕ Βέροιας αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης. (εξ αναβολής) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ"

 

 

 

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24