FOOTBALL LEAGUE

Η επιστροφή του Ηρακλή

Η επιστροφή του Ηρακλή
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής πάτησε γκάζι και δεν φρέναρε ούτε στον Ταύρο νικώντας τον Φωστήρα με 1-0 και επιστρέφοντας δυναμικά στην διεκδίκηση της ανόδου. Σπουδαίο διπλό της Νίκης Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 επιβεβαιώνοντας την κακή αγωνιστική περίοδο που διάγουν, τα Χανιά πέρασαν με 2-1 στις καθυστερήσεις από τα Ψαχνά ενώ η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή με την εκτός έδρας επικράτηση επί του Αιγινιακού με 1-0.

Ο Ηρακλής θέλει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στα πλέι-οφ και τώρα που πήρε μπρος δεν σταματάει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο με τις πολλές χαμένες μπαλιές στον χώρο του κέντρου να είναι χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Στο 58ο λεπτό ο Σκόρτσα , που είχε μπει λίγο νωρίτερα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Μοσχονά. Το τελικό 1-0 των Θεσσαλονικέων στον Ταύρο σημαίνει την επιστροφή του, πιο δυνατά από ποτέ στην διεκδίκηση της ανόδου, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την τρίτη θέση.

Λειψυδρίας...συνέχεια

Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα σκόραραν κατά ριπάς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ωστόσο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα έχουν σιγήσει. Αυτό ειδικά ισχύει για τον Ολυμπιακό Βόλου που εμφανίζεται αδικαιολόγητα μπλοκαρισμένος κάτι που που έγινε και απέναντι στην Κέρκυρα. Ο Μπρέσκα όπως σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Βόλου, ήταν ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών της ομάδας του. αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Η Κέρκυρα προσπάθησε να παίξει περισσότερο για να μην χάσει και να φύγει από τον Βόλο τουλάχιστον με την ισοπαλία και αν κρίνει κανείς εκ του αποτελέσματος τουλάχιστον τα κατάφερε. Όλα μηδέν.

Επιστροφή στην...Νίκη

Η Νίκη Βόλου επανήλθε στις νίκες κάμπτοντας εκτός έδρας την αντίσταση του Αιγινιακού με 1-0 χάρη στο γκολ του κορυφαίου της παίκτη Ανιέτε τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Το παιχνίδι ήταν γενικά κακό με πολλά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου και αρκετές κάρτες στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαν να είναι περισσότερες εάν ο διαιτητής δεν έδειχνε τέτοια επιείκεια. Ο Αντόνιο Ανιέτε σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ύστερα από αυτό η Νίκη Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα βάζοντας στο σακούλι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διπλό ανόδου στις καθυστερήσεις

Τα Χανιά κατάφεραν να περάσουν με 2-1 από την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών με γκολ του Πάγκαλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μπάινοντας για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της ανόδου.

Ο Τσάτσος άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς ένα τέταρτο μετά την έναρξη της αναμέτρησης αλλά ο από μηχανής θεός των Ψαχνών στα τελευταία παιχνίδια, Μπουμάλ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με πέναλτι ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού. Η τελευταία λέξη ανήκε στους Κρητικούς και στον Πάγκαλο που στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την νίκη στα Χανιά. Τα Ψαχνά πίεσαν σε πολλά σημεία της αναμέτρησης και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες αλλά τα Χανιά ήταν αυτά που πήραν τη νίκη και τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Σαμαράς, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής (81' Ζούρκος), Γεωργίου (63' Μπελόν), Γκέσιος, Κουτσοσπύρος (58' Δήμου).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Πινιέιρο, Ρεπετσάς, Μπακάλης, Μπιτσάκος, Μανουσάκης, Ανιέτε (71' Ισαάκ), Σουλίδης (42' Ρονκάτο), Τζιώρας (86' Γιώτας).

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης (87' Ντελέκος), Μπουμάλ, Κρητικός, Γκμπαγκουιντί (73' Τσούτσης), Σταματής.

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Πιθαρούλης, Παπατζίκος (89' Σκάρος), Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Καμπλιώνης (55' Χατζηησαΐας), Πάγκαλος, Τσάτσος (74' Κονσταντίνοβ), Λουκίνας.

Θυμηθείτε εδώ το live των αναμετρήσεων

Η 8η αγωνιστική:

Αιγινιακός - Νίκη Βόλου 0-1 (49' Ανιέτε)
Ηρακλής Ψαχνών-Χανιά 1-2 (59' πέν. Μπουμάλ - 15' Τσάτσος, 93' Πάγκαλος)
Φωστήρας-Ηρακλής 0-1 ( 58' Σκόρτσα)
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 0-0

Η βαθμολογία

Νίκη Βόλου 16

Κέρκυρα 16

Ηρακλής Ψαχνών 13

Ολυμπιακός Βόλου 13

Ηρακλής 12

Χανιά 12

Φωστήρας 9

Αιγινιακός 9

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και την βαθμολογία

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ