Η Football League έστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Η Football League έστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ

Διοικητικό συμβούλιο, Football League

Η Football League έστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ

Η Football League απέστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ για την έναρξη του πρωταθλήματος και περιμένει απάντηση ως τη Δευτέρα (17/10).

Η διοργανώτρια αρχή της Football League απέστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ του πρωταθλήματος και περιμένει απάντηση ως το μεσημέρι (14:00) της Δευτέρας (17/10). Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αυτό ενημερώνει τα μέλη της ότι πολλοί πρόεδροι ομάδων έχουν ζητήσει σέντρα το Σαββατοκύριακο (22,23/10) και ζητά απάντηση για το αν συμφωνούν.

Ωστόσο, δεν αναφέρεται υπό ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δηλαδή αν έχει βρεθεί τηλεοπτική "στέγη" και χορηγοί. Εννοείται ότι συμφωνία δεν υπάρχει και η Λίγκα ζητά την έναρξη άμεσα - χωρίς διοικητικό συμβούλιο και χωρίς εγγυημένα έσοδα.

Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά επίσης δεδομένο είναι ότι υπάρχουν ΠΑΕ που δεν συμφωνούν, χωρίς προηγουμένως να έχουν επιτευχθεί συμφωνίες σε τηλεοπτικά και χορηγίες. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα (17/10) και δεν αποκλείεται να γίνει έκτακτο Δ.Σ. την Τετάρτη (19/10), άποψη που εξέφρασαν αρκετοί παράγοντες όταν ενημερώθηκαν για την κίνηση αυτή.

Photo Credits: Action Images

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24