FOOTBALL LEAGUE

Φωστήρας - Αχαρναϊκός 1-1

Φωστήρας - Αχαρναϊκός 1-1
Αχαρναϊκός INTIME SPORTS

Σε ένα παιχνίδι με κακό θέαμα και ελάχιστες φάσεις Φωστήρας και Αχαρναϊκός έμειναν στο 1-1 με τα δυο γκολ να μπαίνουν προς το τέλος του αγώνα (videos)

Οι δυο ομάδες προέρχονταν από ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έψαχναν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αχαρναϊκός άνοιξε το σκορ και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε τη νίκη, όμως ο Μακρίδης είχε διαφορετική άποψη και με το γκολ του στο 85' ισοφάρισε.

Το Sport24.gr εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης ΑΟ. Περιστερίου-ΑΕΚ και θα φέρει στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών σας την εκτός έδρας αναμέτρησης της Ένωσης. Pre Game από τις 15.30 με καλεσμένους, σχόλιο και post game show, με ανάλυση του αγώνα.

Λίγες φάσεις, κακό θέαμα

Το παιχνίδι ήταν φτωχό στο πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις, που έγιναν κυρίως από λάθη της άμυνας, με μόλις 1-2 σουτ.

Μοναδικές στιγμές που αξίζει να σταθούμε είναι ένα σουτ του Τασούλη στο 22' για τον Φωστήρα, με τη μπάλα να πηγαίνει στον τερματοφύλακα και μία αναμπουμπούλα στην άμυνα του Φωστήρα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ξεκίνημα με φάση

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αχαρναϊκό να χάνει διπλή μεγάλη φάση. Νιάρος και Ντάλας με σουτ στην ίδια φάση δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μοσχονά στο 48ο λεπτό.

Και ξαφνικά γκολ

Τελικά το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 74ο λεπτό με τον Γουέλμαν με όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα του Προβατίδη. Εκεί που είπαμε πως το παιχνίδι τελείωσε, ο Φωστήρας ισοφάρισε στο 86ο λεπτό. Μετά από σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Μακρίδης με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φωστήρας (Ματάισεν): Μοσχονάς, Ανδρίκος, Κουλιμπαλί, Εμέκα, Κακαράς, Κιμανί, Τεγούσης, Κόντι, Παναγιωτόπουλος, Τασούλης (Μακρίδης 80'), Βούζας (Σεχολάρι 80')

Αχαρναϊκός (Στράντζαλης): Βασιλειάδης, Μωυσίδης, Παραράς, Ανδράλας, Προβατίδης, Μανάλης, Νιάρος (Βλάχος 60'), Ντάλας, Μιρτσέτα (Αθανασόπουλος 80'), Νεόφυτος, Ογκουνσότο (Γουέλκμαν 46')

Σκόρερς: Μακρίδης (σουτ 85') - Γουέλμαν (κεφαλιά 74')

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ