ΑΕΚ

Το Α.Ο. Περιστερίου-ΑΕΚ σε τηλεοπτική μετάδοση από το Sport24.gr στις 16.00

Το Α.Ο. Περιστερίου-ΑΕΚ σε τηλεοπτική μετάδοση από το Sport24.gr στις 16.00

Το Sport24.gr εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης ΑΟ. Περιστερίου-ΑΕΚ (Σάββατο, 16:00) και θα φέρει στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών σας την εκτός έδρας αναμέτρησης της Ένωσης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Pre Game από τις 15.30 με καλεσμένους, σχόλιο και post game show, με ανάλυση του αγώνα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να περπατά στα άγνωστα μονοπάτια της Γ' Εθνικής στην πορεία της για την επιστροφή στο φυσικό της περιβάλλον, που δεν είναι άλλο από την Super League.

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά από 2 σερί νίκες θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Περιστερίου, στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας και το Sport24.gr εξασφάλισε την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κόσμο της ΑΕΚ να δει την κιτρινόμαυρη ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει δυνατή εκεί που ανήκει.

Τι χρειάζεται να ξέρετε

  • Η αναμέτρηση της Ένωσης θα καλυφθεί με πέντε (5) κάμερες, για ένα άρτιο τηλεοπτικά αποτέλεσμα.
  • Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Γιάννης Ντάλλας, στο σχόλιο θα είναι ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ενώ το ρεπορτάζ θα καλύψει ο Βαγγέλης Κατσαϊτης.
  • Πριν τη σέντρα (15:30), θα υπάρξει Pre Game Show, το οποίο θα παρουσιάσουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης μαζί με την ομάδα της Super BALL που θα σχολιάσει τον αγώνα, σε μια σαββατιάτικη συμμετοχή της, πέρα από το καθιερωμένο ραντεβού πλέον της Κυριακής.
  • Στην παρέα θα προστεθούν και αρκετοί καλεσμένοι για μία πλήρη συζήτηση γύρω από το παιχνίδι και τα θέματα της ΑΕΚ.

Πώς θα δείτε το ματς; Απλά μπαίνετε εδώ και παρακολουθείτε όλα όσα θα σας προσφέρει το Σάββατο το Sport24.gr από το γήπεδο της Καλλιθέας

LIVE ο αγώνας και στο κινητό σου μέσω του Sport24 app

Την μετάδοση μπορείτε να απολαύσετε ακόμα και αν δεν είστε στο σπίτι ή στον υπολογιστή μέσω των τηλεφωνικών συσκευών σας iPhone και Android με τη νέα εφαρμογή του Sport24.gr!

Κατέβασέ το ΔΩΡΕΑΝ για iPhone >>> http://bit.ly/s24app_iphone
Κατέβασέ το ΔΩΡΕΑΝ για Android >>> http://bit.ly/s24app_android

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr για να απολαύσετε την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Α.Ο. Περιστερίου-ΑΕΚ που θα ξεκινήσει στις 15.30 (σέντρα αγώνα στις 16.00) και θα διαρκέσει δύο και πλέον ώρες αλλά και όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ