FOOTBALL LEAGUE

Φωκικός - Αναγέννηση Επανομής 0-0

Φωκικός - Αναγέννηση Επανομής 0-0
INTIME SPORTS

Στο 0-0 έμειναν στην Άμφισσα ο Φωκικός με την Αναγέννηση Επανομής, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Football League.

Χωρίς νίκη έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φωκικός, που έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Αναγέννηση Επανομής, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Football League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς αν ήταν πιο προσεκτικοί προς το τέλος του ματς, όπου έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Τάσιο για τους φιλοξενούμενους.

Με αυτό το βαθμό, η Αναγέννηση Επανομής σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας (μαζί με Πανθρακικό και Αναγέννηση Γιαννιτσών), ενώ ο Φωκικός παρέμεινε προτελευταίος, με μόλις τρεις βαθμούς.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Σκαρίμπας (66' Δήμας), Στόικος, Καλέργης (76' Μπουλουλής), Νικόλτσης (46' Ταμπάκης), Φροξυλιάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Καρλάο, Ασλανίδης, Γεωργίου (68' Ναλμπάντης), Καραμανλής, Τάσιο, Τιάγκο (82' Κάτσε), Γκέσιος (86' Κουλίδης)

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Άρτας)

Βοηθοί: Πυλαρινός, Ροκοπάνος (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες κάρτες: Χαλούλος, Σκαρίμπας, Βαλσαμάκης, Μπουλουλής - Τάσιο, Ασλανίδης

Κόκκινη κάρτα: Τάσιο

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ