Ασφάλεια, ανακωχή και προσφυγή στο Διαιτητικό - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Ασφάλεια, ανακωχή και προσφυγή στο Διαιτητικό

Ασφάλεια, ανακωχή και προσφυγή στο Διαιτητικό

Τα μέλη της Football League πήραν την απόφαση να μην εκδίδουν ανακοινώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Ένταση και... ασφάλεια στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (4/12) και προσφυγή στο διαιτητικό για τα εξοντωτικά πρόστιμα.

Το Δ.Σ. της Football League που έγινε την Παρασκευή (4/12) αναμενόταν επεισοδιακό, καθώς το κλίμα τις προηγούμενες μέρες είχε δυναμιτίσει μετά τις διαδοχικές ανακοινώσεις των Πανουργιά Παπαϊωάννου (ιδιοκτήτης Λαμίας) και Αλέξη Κούγια (ιδιοκτήτης ΑΕΛ). Ο πρώτος είχε κάνει λόγο για "καμόρα" στη Football League, ενώ ο δεύτερος είχε αναφερθεί σε εκβιασμούς, μπραβιλίκια και εμπόριο όπλων, εκτοξεύοντας βολές σε άλλους ιδιοκτήτες.

Μέσα σε όλα αυτά και το ξύλο που δέχτηκε ο Κούγιας από το αφεντικό της ομάδας των Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη. Έτσι, στα γραφεία της διοργανώτριας την Παρασκευή (4/12) το στοιχείο προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας ήταν έντονο, υπό το φόβο νέων επεισοδίων.

Πάντως κατά τη διάρκεια του συμβουλίου δεν έλλειψαν οι εντάσεις. Γιάννης Αβραντίνης (Καλλιθέα), Αλέξης Κούγιας και Πανουργιά Παπαϊωάννου ήρθαν σε αντιπαράθεση και οι φωνές τους ακούγονταν και εκτός αίθουσας. Ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας εξαπέλυσε επίθεση στον Παπαϊωάννου για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει κατά της Football League, αλλά και για τον χαρακτηρισμό "Καμόρα".

Ανάμεσα στις αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. ήταν να σταματήσουν τα μέλη να βγάζουν ανακοινώσεις που πυροδοτούν εντάσεις. Τονίστηκε πως αν κάποια ομάδα προβεί σε τέτοια κίνηση, αυτόματα θα γίνεται διοικητικό συμβούλιο, με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη να θέτει θέμα παραίτησης αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση.

Ακόμα, τα μέλη της διοργανώτριας αποφάσισαν να προσφύγουν, μαζί με τη Super League, στο διαιτητικό δικαστήριο, προκειμένου να ζητήσουν ερμηνεία, ώστε να επιβάλλεται από τους αθλητικούς δικαστές πρόστιμο κατώτερου του αναμενόμενου του πειθαρχικού κώδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταδίκασε την επίθεση στον Κούγια το Δ.Σ. της Football League

Αίτημα της Football League στην ΕΠΟ για τα πρόστιμα

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24