FOOTBALL LEAGUE

Αποχωρεί ο Διλμπέρης

Αποχωρεί ο Διλμπέρης
Διλμπέρης INTIME SPORTS

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα 1926 γνωστοποίησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, αμέσως μετά την ήττα από τον Αιγινιακό.

Ο Διλμπέρης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ύστερα από το 1-0 της ομάδας της βόρειας Πιερίας: ''Πρέπει να γίνει κάτι για να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα. Πριν από δύο εβδομάδες είχα δηλώσει πως αποχωρώ από την ομάδα, αλλά σε συζητήσεις με την διοίκηση έμεινα για να το παλέψουμε. Πλέον, μετά την ήττα από τον Τύρναβο και από τον Αιγινιακό χρειάζεται κάτι να αλλάξει πιο ριζικά''.

Πρόσθεσε: ' 'Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να βγει αυτό στο γήπεδο. Χρειαζόμασταν σε αυτά τα ματς μια νίκη για να ξυπνήσουμε, να νιώσουν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές και να μπει έστω ένα γκολ για να βγάλουν το βάρος από πάνω τους. Είναι χαρακτηριστικό το βλέμμα όλων των παικτών μετά την χαμένη ευκαιρία του Φιγκερόα. Τις δύο αυτές εβδομάδες προσπαθήσαμε με τους συνεργάτες μου να αλλάξουμε με διάφορες τακτικές και τεχνάσματα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Δεν τα καταφέραμε και χρειάζεται τώρα να γίνει κάτι άλλο''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ