FOOTBALL LEAGUE

Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα

Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα αν και με παίκτη λιγότερο κατάφερε στο τέλος να πάρει την νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών και πλέον είναι αγκαλιά με την επιστροφή στην Superleague. Νίκη και Ολυμπιακός για τη 2η θέση.

Η Κέρκυρα αν και αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε με γκολ του Κόντου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού να πάρει την νίκη με 2-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Superleague. Με νίκες συνέχισαν οι δύο ομάδες του Βόλου αλλά και τα Χανιά που έκαναν πάρτι με 3-0 στην έδρα του Αιγινιακού.

Γκολ ανόδου

Η Κέρκυρα νίκησε με 2-1 στις καθυστερήσεις τον Ηρακλή Ψαχνών, σε ένα παιχνίδι με άγχος και ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος του. Οι "Φαίακες" μπήκαν από την αρχή πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με τον Μπαλντοβαλίεφ και τον Καραδέμητρο.

Είκοσι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση κόρνερ του τελευταίου ο Ζορμπάς πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Με καθαρή υπεροχή των γηπεδούχων και με τις αλλαγές των επίσης νησιωτών Ευβοιωτών να μην αποδίδουν ούτε κατ' ελάχιστο ήρθε ο Μπαλντοβαλίεφ να κάνει θέατρο στο 54', να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Ο Ηρακλή Ψαχνών πήρε τα μέτρα που του ανήκαν και ο Μπουμάλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 58'. Όλα όδευαν προς την ισοπαλία μέχρι να έρθει ο Κόντος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να δώσει την νίκη στην Κέρκυρα και να την στείλει με το ενάμιση πόδι στην Superleague, με τον Ηρακλή Ψαχνών να επικεντρώνεται πλέον στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης (77' Καραγιαννίδης), Ζορμπάς (75' Κόντος), Ναγιάρ, Σουάνης, Καραδέμητρος (67' Μπεριάν), Κρητικός, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Τσούτσης, Τζιμότζι (42' Οχάντζα), Μπουμάλ, Γκμπαγκουίντι (56' Βιγιαρέχο, 84' Ντελέκος).

Έβγαλε την υποχρέωση

Η Νίκη Βόλου θα έπρεπε να αυτοκτονήσει για να χάσει βαθμό ή βαθμούς με τον Φωστήρα και δεν το έκανε. Ο Πινέιρο χτύπησε μια φορά το καμπανάκι και στην δεύτερη άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Ο σκόρερ μαζί με τον μέλλοντα σκόρερ Ισαάκ ήταν οι κύριες πηγές κινδύνου για την Νίκη απέναντι σε ένα Φωστήρα που επιβεβαίωσε την μέτρια εώς κακή εικόνα που δείχνει μακριά από τον Ταύρο.

Ο Ισαάκ έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα είχε ο Φωστήρας για κάτι θετικό και με το τελικό 2-0 σφράγισε την νίκη, που έστειλε την Νίκη στην δεύτερη θέση να ορίζει η ίδια την μοίρα της για άνοδο.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης (60' λ.τρ. Ταΐρης), Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Πινιέιρο (74' Μπακάλης), Ρεπετσάς, Μπιτσάκος, Γκότοβος, Μανουσάκης, Ρονκάτο, Ισαάκ (79' λ.τρ. Τσοκάνης), Σουλίδης.

Φωστήρας: Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γαρουφαλιάς (69' Σμυρλής), Ζιαμπάρης, Γκίνο, Τεγούσης, Μακρίδης, Λύρας (83' Γ. Μπαστάνης), Σεχολάρι.

Έμεινε στο κόλπο με πάρτι

Τα Χανιά είναι εμφανώς βελτιωμένα από την αρχή της μίνι διοργάνωσης και το επιβεβαίωσαν με μία σούπερ εμφάνιση μέσα στην Πιερία νικώντας με 3-0 τον Αιγινιακό αν και το σκορ στην τελική του μορφή διαμορφώθηκε στο τέλος.

Ο Μαραγκουδάκης άνοιξε το σκορ μετά από 20 λεπτά παιχνιδιού και έτσι πορεύθηκε το ματς μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του.

Ο γηπεδούχος Αιγινιακός είχε βγει μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση και το πλήρωσε γιατί ο Σκάρος στο 86' και ο Λουκίνας στο 92' διεύρυναν το σκορ στο 3-0, σε μια αναμέτρηση που τα Χανιά είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο από το 1' μέχρι το 90'.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς (46' Χατζής), Λιόλιος, Γεωργίου (46' Γιαζιτζόγλου), Κωνσταντινίδης, Ζούρκος, Λαζαρίδης, Πέντα, Μανζάνο, Μπελόν (57' Γκέσιος), Κουτσοσπύρος.

Χανιά: Ρίζος, Παπατζίκος, Καμπλιώνης, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Γκούμας, Πάγκαλος (70' Κονσταντίνοφ), Τσατσαρής, Βασιλόγιαννης (90' Λουκίνας), Βαλλιάνος (77' Σκάρος), Μαραγκουδάκης.

Πέρασε και αυτό το εμπόδιο

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια στις τελευταίες στροφές αυτής της μίνι διοργάνωσης και φρόντισε να το κάνει πολύ νωρίς από το δεύτερο μόλις λεπτό με τον Κατσίκη να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους .

Το παιχνίδι είχε ένταση, λόγω του γεγονότος ότι διακυβευόταν πολλά αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου παρά τις διακοπές που ήταν συχνές κατάφερε να πάρει την νίκη με το χρυσό όπως αποδείχθηκε γκολ και να κρατάει στα χέρια του την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ελπίζοντας σε κάτι παραπάνω στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Ηρακλής με αυτή την ήττα μένει εκτός διεκδίκησης προνομιούχου θέσης και θα συμβιβαστεί με την παραμονή στην Football League και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ηρακλής: Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Σαββίδης (46' Χιονίδης), Κοντέων, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Λίμα, Τάϊ, Ματσούκας (74' Μπαμπά), Τσιλιανίδης.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Ζέρης, Ρόκας, Πινδώνης, Νικολιάς (79' Ιωάννου), Μπρέσκα (62΄Μόνχε), Γκούρμα, Κατσίκης (88' Κολημήτρας).

Θυμηθείτε εδώ τα live των αναμετρήσεων

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Αιγινιακός - Χανιά 0-3 (20' Mαραγκουδάκης, 88' Σκάρος, 93' Λουκίνας)

Νίκη Βόλου - Φωστήρας 2-0 (14' Πινείρο, 36' Ισαάκ )

Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (2' Κατσίκης)

Κέρκυρα - Ηρακλής Ψαχνών 2-1 (20' Ζορμπάς, 95' Kόντος / 58' Μπουμάλ)

Η βαθμολογία:

Κέρκυρα 25

Νίκη Βόλου 23

Ολυμπιακός Βόλου 21

Χανιά 18

Ηρακλής Ψαχνών 18

Ηρακλής 15

Αιγινιακός 13

Φωστήρας 9

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμιών: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια 2) Γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια 3) Θέση στην κανονική διάρκεια

H 13η αγωνιστική:

Τετάρτη 28/5-18.00

ΑΟ Χανιά - Φωστήρας

Ολυμπιακός Βόλου - Αιγινιακός

Ηρακλής Ψαχνών - Νίκη Βόλου

Κέρκυρα - Ηρακλής

Η 14η αγωνιστική (1/6)

Χανιά - Ολυμπιακός Β

Φωστήρας - Ηρακλής Ψ.

Αιγινιακός - Κέρκυρα

Νίκη Β. - Ηρακλής

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και την βαθμολογία

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ