ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκοψε την πίτα οι φίλοι της Man Utd

Έκοψε την πίτα οι φίλοι της Man Utd
COPYRIGHT, 2011

Την 7η χρονιά ζωής γιορτάζει η πανελλήνια λέσχη φίλων Manchester United και την Κυριακή (20/1) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπο:

"H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ MANCHESTER UNITED την Κυριακή 20/01/2013 στις 18:00 στα πλαίσια του αγώνα με την Tottenham διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια γιορτή της όπου και παραβρέθηκαν αρκετά απο τα μέλη της.

Μετά την λήξη του αγώνα το κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτας μας και ο τυχερός που έτυχε το φλουρί κερδίζοντας και αναμνηστικά δώρα της ομάδας μας ήταν ο μικρός Λαζός Ζήσης από την θεσσαλονίκη.Επίσης δύο άλλα μέλη μας ο κος Κούδας Νικόλαος απο την Θεσ/νίκη και ο κος Στουπάκης απο την Αθήνα κέρδισαν τα άλλα δύο δώρα τις κλήρωσης το ένα εκ των οποίων όπως κάθε χρόνο πάει σε μέλος της λέσχη μας εκτός θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για άλλη μια χρονιά για την συμπαράσταση και την στήριξη τους και ευχόμαστε πολλές νίκες και τίτλους στην ομάδα μας το 2013.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και οι κύριοι Μιχάλης Ζορπίδης και Κώστας Βέλλιος τον οποίο και ευχαριστούμε για την φιλοξενεία που παρείχε στα μέλη μας που επισκέφτηκαν το Goodison Park στα πλαίσια της εκδρομής που πραγματοποίησε η λέσχης για τον αγώνα με την Liverpool στο OT για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής Everton-Swansea.

Επίσης ευχαριστούμε και τον Απόστολο Βέλλιο για την προσφορά του να δωρίσει μια φανέλα της Everton με το όνομα και την υπογραφή του στην λέσχη μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ