ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έκλεισε" Ντιν η Παρί

"Έκλεισε" Ντιν η Παρί

Τη δεύτερη καλοκαιρινή της μεταγραφή πραγματοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία συμφώνησε με τη Λιλ, για την απόκτηση του Λούκας Ντιν. Για 5 χρόνια θα υπογράψει με τους Παριζιάνους, ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας U20, αριστερός μπακ.

Μετά από αρκετές βδομάδες διαπραγματεύσεων τελικά η Παρί κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Λιλ, για τον ταλαντούχο νεαρό αριστερό μπακ, Λούκας Ντιν. Ο 19χρονος Γάλλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και πρόσφατα στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας U20.

Το deal θα κοστίσει στους Παριζιάνους 15.000.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας, λαμβάνοντας 3.000.000 ευρώ το χρόνο. Πέρα από τα 15 εκατομμύρια της μεταγραφής, η Παρί συμφώνησε και για κάποια επιπλέον μπόνους που θα δοθούν στη Λιλ, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις του προέδρου της και σκληρού διαπραγματευτή, Μισέλ Σεϊντού.

Ο Ντιν πέρυσι με τη φανέλα της Λιλ αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 7 στο Champions League. Τον αριστερό μπακ της εθνικής Γαλλίας U20, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, διεκδικούσε και η Μονακό.

Ωστόσο η Παρί βγήκε νικήτρια και μετά τις αποχωρήσεις των Τιενέ και Αρμάντ από την αριστερή πλευρά, ο Ντιν θα ανταγωνιστεί τον Βραζιλιάνο Μάξγουελ για τη θέση του βασικού. Παράλληλα, ο Ντιν γίνεται η δεύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού για την Παρί μετά από αυτή του Έντισον Καβάνι, έχοντας ξοδέψει προς το παρόν 79.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ