ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζήτησε συγγνώμη ο Κόβατς

SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 12: Head coach Niko Kovac of Croatia looks on from the sideline during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Croatia at Arena de Sao Paulo on June 12, 2014 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Warren Little/Getty Images)
SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 12: Head coach Niko Kovac of Croatia looks on from the sideline during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Croatia at Arena de Sao Paulo on June 12, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Warren Little/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Νίκο Κόβατς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Κροατίας στο παιχνίδι με την Ιταλία και απολογήθηκε στη συνέντευξη Τύπου. (VIDEO)

Όλα πήγαιναν καλά στον αγώνα ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία μέχρι το 73ο λεπτό όταν και οι οπαδοί των Κροατών αποφάσισαν να γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα.

Ο Ολλανδός διαιτητής, Μπιορν Κάιπερς, διέκοψε την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Κροατία στο "Σαν Σίρο" στο 73ο λεπτό, καθώς οι Κροάτες οπαδοί άναψαν πολλά καπνογόνα και τα έριξαν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, μετά άναψαν και άλλα αναγκάζοντας τον διαιτητή να αποχωρήσει.

Όλα αυτά δεν μπορούσε να τα αφήσει ασχολίαστα στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκο Κόβατς. "Αισθάνομαι ότι πρέπει να μιλήσω για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας κάτι που έχει ξαναγίνει πρόσφατα στην Ελβετία.

Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όσους ήταν μέσα στο γήπεδο, τόσο από τον διαιτητή όσο και από τους παίκτες αλλά θέλω να το κάνω ξανά και εδώ. Πραγματικά λυπάμαι για τη συμπεριφορά τους" τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Κροατών.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα τόνισε: "Νομίζω ότι ελέγξαμε τον αγώνα για 90 λεπτά. Η Ιταλία ήταν καλή στην άμυνα, αλλά τελικά είχαν κάποια κενά πίσω και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από ότι η Ιταλία στο τέλος.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ευκαιρία του Ίβιτσα Όλιτς στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μία με τον Πέρισιτς στο δεύτερο η οποία θα μπορούσε να μας δώσει τους τρεις βαθμούς. Είμαι απογοητευμένος γιατί πιστεύω ότι χάσαμε δύο βαθμούς".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ