ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζερβινιό: "Παίρνω 150.000 ευρώ για γκολ που βάζω στην Κίνα"

Ζερβινιό: "Παίρνω 150.000 ευρώ για γκολ που βάζω στην Κίνα"

Ο Ζερβινιό αγωνίζεται στην Hebei Fortune και όπως ανέφερε ο ίδιος, λαμβάνει μπόνους 150.000 ευρώ για κάθε γκολ που σκοράρει. Τρελές προτάσεις για Αρντά Τουράν από δυο ομάδες.

Ο Αρντά Τουράν έχει τρελές προτάσεις από την Κίνα προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και μάλιστα δυο ομάδες είναι αυτές που θέλουν τον Τούρκο μέσο της Μπαρτσελόνα.

Η Guanaco Evergrande και η Beijing Guoan ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και σύμφωνα με τη "Sport" προσφέρουν 40.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα" και δίνουν ετησίως 15.000.000 ευρώ στον παίκτη για να τον πείσουν.

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε πρόθεση να πουλήσει παίκτη τον χειμώνα εκτός του Αλέις Βιδάλ που είναι εκτός πλάνων, αλλά πλέον τίποτα δεν αποκλείεται. Εφόσον γίνει προσφορά τέτοια πρόταση, οι Καταλανοί θα το σκεφτούν, καθώς δύσκολα θα βρουν αυτό το ποσό για τον 29χρονο που απέκτησαν μόλις πέρυσι για 36.000.000 ευρώ και δεν θεωρείται αναντικατάστατος τούτη την στιγμή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΡΒΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΟΠ

Εξάλλου, ο Ζερβινιό, ο οποίος παίζει στην Hebei Fortune, απάντησε στον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επικρίνει όσους παίκτες πρώτης γραμμής επιλέγουν να φύγουν από την Ευρώπη και να πάνε στην Κίνα. Ο Ιβοριανός, ο οποίος λαμβάνει 10.000.000 ευρώ ετησίως, έχει και τρελό μπόνους για κάθε γκολ που βάζει.

"Παίρνω 150.000 ευρώ για κάθε γκολ που βάζω και περισσότερες από 60.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι. Στην Ευρώπη αυτό δεν υπάρχει, ούτε καν στη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο Ζερβινιό, ο οποίος έχει σκοράρει τρεις φορές στην Κίνα, όπερ σημαίνει ότι έχει πάρει άλλες 450.000 ευρώ μόνο για τα τέρματά του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ