ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόσεν: "Ήμουν ανοιχτός για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ"

Βόσεν: "Ήμουν ανοιχτός για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ"

Ο Γέλε Βόσεν με δηλώσεις του στο Βέλγιο επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις επαφες τόσο του ίδιου, όσο και του ΠΑΟΚ.

Ο Γέλε Βόσεν ήταν ο "υπ' αριθμόν 1" μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Εδώ και αρκετές μέρες το Sport24.gr είχε ενημερώσει ότι ο 25χρονος φορ τα είχε βρει ουσιαστικά με τον ΠΑΟΚ (είχε φιλοξενήσει και δηλώσεις του πατέρα του, Ρούντι Βόσεν) και η μεταγραφή του "κόλλησε" στις υψηλές απαιτήσεις της Γκενκ που δεν δέχθηκε την πρόταση συνιδιοκτησίας που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ έρχεται να επιβεβαιώσει σήμερα ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Het Belang van Limburg". "Ήμουν ανοιχτός σε μία μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Αλλά έπρεπε να τα βρουν και οι τρεις πλευρές.

Αντιλαμβάνομαι πώς έπρεπε να υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό για το σύλλογο πάνω στο τραπέζι, για να με αφήσουν να φύγω.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που οι οπαδοί της Γκενκ αναγνωρίζουν πώς είναι επιβράβευση να πάει στο εξωτερικό, αυτός είμαι εγώ.

Από την άλλη, όμως. αν ο σύλλογος έπρεπε να με αφήσει να φύγω, δεν θα έπρεπε να είναι για λίγα χρήματα" τόνισε ο Βόσεν.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο συντάκτης του ρεπορτάζ στο οποίο φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Βόσεν επισημαίνει, ακόμα, πώς "ο Βόσεν για μία ακόμη μεταγραφική περίοδο συνδέθηκε με αρκετές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε προσφορά, ενώ η Γουέστ και η Φούλαμ ήταν λιγότερο συγκεκριμένες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ